You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sevgilime Bir Koşu

Acemi Üye
Sevgilime Bir Koşu
..............
Degerli levantbatuta Kullanicisi Aug 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-08-2009, Saat:11:34 PM, Düzenleyen: Reyyan.
Acemi Üye
RE: Sevgilime Bir Koşu
rezalettt ! iğrenç !

buna şiir diyorsanız size acıkmaktan başka bişey yapamayız !
Degerli oneminute Kullanicisi Mar 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Valla eğer sizde şiirden anlıyorsanız bende gidip kendimi köprüden atarım. Ve ben sizin kitap falan filan okuduğunuzuda düşünmüyorum. Ancak internette böyle takılıyorsunuzdur herhalde. Hayatınızda doğru-düzgün şiir okumadığınıza eminim. Gidin idare edebidiğiniz kadar Emine Şenlikoğlu ile idare ediniz bence.
Degerli levantbatuta Kullanicisi Aug 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Hayatınızda hiç Mevlana okumadığınıza bahse girerim. Mesneviye dair bir şey okudunuzmu hayatınızda. yoksa cahil kalıp-gitmek en büyük arzunuz olsa gerek bu dünyada.

Benim tanıdığım imam-hatiplerin seviyeleri oldukça yüsek olurdu ya. Kafa tipler olurlardı. Zekaları inanılmaz olurdu. Şaşırıyorum yani.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ne olacak işte; Oneminute, elde var tayyip erdoğan. Kapitalist islam, başka ne var? Liberal müslümanlar, başımıza ahlakçı kesilirler birde, sanki ahlaktan anladıkları varmış.

Bizde soldan konuşmasını seviyoruz. Bir lokma-bir hırka. Siz gidin Erol Yarar'dan dilenin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
arkadas görüşünü söyle sus tamam burayı siyaset meydanına çevirme yazdıkların uslubunda olsun herkes senin görüşünde olmak zorunda değil. güzellikle söyle ne söyleceksen.. selametle...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
teriyesizleşme Kizgin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.