You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sevgililik kız arkadaş sosyal düzen

Yeni Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar, ben ömrümün bir kısmını babadan görme islamla bir kısmınıda isyanla geçirmiş biriyim, son 2 aydır namaza başladım geçenlerde 15 günlüğüne bıraktım yine isyanlardaydım yine tövbe ettim elhamdülillah başladım 3 gündür asıl beni islamdan soğutan kız arkadaşlarım ve sevgilimden ayrılmamdı bu çok acımasızca geliyordu çok duygusal bir insanım ve bu üç günde artık bıraktım samimi olduklarımla kırıcı olmadan saygılı biçimde konuştum bitirdim çoğunu geri kalan arkadaşlıklarımıda başımı öne eğip yürüyerek bitirmeyi düşünüyorum velhasıl bunları işte sildiğim kız arkadaşlarımı sevgilimede söylüyorum işin çelişen kısmı burası işte allah için arkadaşlıklarımdan vazgeçiyorum ama bunu sevgilime anlatıyorum oysa sevgilimin olmaması lazım bu gece ona mesaj attım ne zaman soracaksın bu çelişki neyin nesidir diye yarına büyük ihtimal ayrılacaz onu çok seviyorum sadece uyumlu değiliz açık giyiniyor erkek arkadaşları var vs onu asla yargılamam sadece bunlar beni üzeceği için evlenmek yanlış olur yoksa direkt helalim olsun isterim sizden yardım istiyorum bana teselli verin bana öğüt verin bana cesaret verin bana allahın sözlerini söyleyin dua edin, allah razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Sevgililik kız arkadaş sosyal düzen
Bugün çok kötü bir şekilde ayrıldık beni çok suçladı,mesajınız için sağolun hocam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Sevgililik kız arkadaş sosyal düzen
Ben birşey daha sormak istiyorum ben onun fotoğraflarını vs sildim namahrem olduğu için, açık bi kız olmasına rağmen onu seviyorum ve müslüman olduğu için dinimizcede evlenmemizde sakınca yok amacım hemen evlenme bahanesiyle geri onla çıkmak değil bitti haram ilişki yok artık benim için, sadece onun bende bi bilekliği var onu saklamam ve onu allahtan istemem onu sevmem harammı bunu cevaplarsanız çok sevinirim ve özür dilerim bu kadar sorun varken alemi islamda benim aşk olayına takılmam ayıp kaçıyor ama kalp bu işte şidmiden allah razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.