You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Seven Razı Olur!!
Hz. Musa (a.s.) bir münacatinda , Allah Teala’ya, Ey Rabbim, kulların içinde han...gisi sana daha sevimlidir?” diye sordu. Allah Teala:

“Sevdiğini elinden aldığımda bana teslim olan ve isyan etmeyen kimsedir” diye vahyetti. Hz. Musa (a.s.):

“Ya Rabbi, kulların içinde en çok kime gazap edersin?” diye sordu; Allah Teala şu cevabı verdi:

“Bir işte önce hayırlısını benden isteyip bir hüküm verdiğimde takdirime kızan kimsedir.”

Allah Teala Kudsi bir hadiste şöyle buyurmuştur:

"Kim benim hükmüme rıza göstermez, verdiğim musibete sabretmezse benden başka bir RAB arasın”
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
RE: Seven Razı Olur!!
"Kim benim hükmüme rıza göstermez, verdiğim musibete sabretmezse benden başka bir RAB arasın”

bu cumlenın dogruluk derecesi nedirki icon
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hadisi kutsilerde yanlışlık derecesi varmı bilemem..hadisi şerifler olabilir ama hadisi kutsiyi yanlış aktarmak sanrım kimse cesaret edemez
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
bu ülkede böyle diyanet, yaşar nuri, zekeriya beyaz gibi unsurlar olduğu sürece bence herşey mümkün
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
haklısın gülücük)
tesekkurler gülücük
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Her zaman kötü olaylar karşısında teslim olamıyoruz malesef ..
Teşekkürler..
Çocuğunu Asma Köprüde Sallayan Bir Annedir ;

♥ İstanbul ♥

ve Soğusun Diye Suya Bırakılan İçi Süt Dolu Bir Biberondur ;

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kâtip
Seni yaratanın takdirine rıza göstermiyorsan ve sen de kendi başına hiçbir şeyi, ama hiçbir şeyi bizzat kendi kuvvetinle, hiçbir destek almadan yapamıyorsan ve dahası ''yaratma'' gibi bir kudrete sahip değilsen, yaratıcın olan Allah'tan başka bir ilah olmadığı için apışıp kalacaksın. Orada anlatılmak istenen budur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-01-2015, Saat:09:41 AM, Düzenleyen: EnfâL.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.