You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Seninle Öleyim Sultanım

Seninle Öleyim Sultanım

Profesör
Seninle Öleyim Sultanım
"Ya Resulallahartık gülsün yüzümkurusun gözyaşlarım ve seni anan kalbim bir kez daha köle olsun sana Efendim;son nefesimde dinsin artık ızdırablarımkabul olsun dualarımbulutlar kefenimvuslatım tacım olsunseninle öleyim Efendim son nefesimdeSENİNLE ÖLEYİM SULTANIM SON NEFESİMDESON NEFESİMDE "

Ağla gözlerim ağlaceyhun olup aksın gözyaşlarımok olup saplansın kalbime ümmetsizliğimacım olup otursun kalbime kulluksuzluğum..Ağla gözlerim ağlahiç durmadan ağlahıçkırıklara karışıp gidinceye kadar ağla... Ağla..! Hem de kıyamate kadar ağla...

Şu acı verici hayat yolunda kimim-kimsem yok Ya Resulallah..İçimi açabileceğimdertlerimi paylaşabileceğim kimsem yok Ya Resulallah...Her günüm ağlamakla geçiyorkalbime ümid tohumu ekip baharı bekleyemez hallere düştüm Ya Resulallah.. Gözyaşlarımı silen yokhalimi anlamak için çaba sarfeden yokeğilip de kulak veren yok..Ben aşkından ötürü yanıp tutuşmayı bir türlü başaramamış kalbimle birlikte ümmetsizlikten sadır olma yüzsüzlüğümü de yanıma alarak huzurunuza geldim Ya Resulallah..O sevgi ve şefkat dolu kalbinizin küçücük de olsa bir köşesinde bana da yer verir misiniz Ya Resulallah

Sen benim sultanımcanım da cansın Efendimbu yaralı kalbim o gül kokulu aşkına kansın Efendimşu garip düşmüş kalbim hephep seni ansın Efendimbiçare ellerim sana uzansınsenin o mübarek sevginle birlikle gönlüm sürura gark olsunaşkın vuslatıma basamak olsuno gül kokusu cennete giden yolda rehberimpişdarım olsun Efendim..

En içten duygularımı yumak yapıp onu da huzurunuza getirip diyorum ki;ben size asla ve kat'a ümmetlik yapamadım Efendim...Yüzüm yok aslında huzurunuza gelmeye..Yüzüm yok aslında şu kirli dudaklarımla o sizin mübarek isminizi anmaya..Kıtmirliği bile başaramamış bu ümmetinizi bağışlayınız Ya Nebi demekten başka elimden birşey gelmiyor...Kelimeler bir bir tükendi..His yumağım iplik iplik çözüldü de dibe vurdu...Artık yol veremiyorum duygularıma..Artık utanıyorum gözyaşlarımdan..Artık utanıyorum kalbimde taşımaya çalıştığım değerlerden...Artık utanıyorum arzdan ve güneşten..O içlere ferahlık veren meltemlerden...

Çıkışı yok mu bu kalp kalesinin ? Çıkışı yok mu bu his bombardımanın ? Çıkışı yok mu bu gözyaşı pınarının ? Ağlaya ağlaya gözyaşı pınarım kurudu..Sızlana sızlana kalbim NEREDEYSE kabuk bağladı..Şikayetim yok elbette...Kırgınlığım başkasına değil kendi nefsime....Kırgınlığım başkasına değil kendi irademe....!
Ahmet Emin Yılmaz
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.