You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Senin olduğun bir dünya da yaşamak güzel genede

S3Nİ S3VİYORUMM
Özetle seninle herşey artık eski. üzerime olmayan ebisem gibi istesem de canım yanıyor seni düşünmekten. Kalbim de fay kırıkları gibi toprağına geri döndün sen. Bilimsel bir açıklama yapacak olsaydım deneme yanılma ve unutma seramonisi idin dş tutan gözlerimde.
Şimdi sevdiğin şeyler tatsız ve kokusuz. Üşürken bile ellerini aramıyorum. Bu ülke o kadar güzel ki gezilmiş bir şehir misali ardımız da bırakıyoruz gölgelerimizi. pek çok şey öğrendik, bir o kadar korktuk yaşananların sonumuzu çabuk getireceğinden ellerimiz uçurumdan düşerken bir çiçeğe tutunmuşcasına çaresizdi.
Yazdığım ve söylediim, direnip inkar ettiğim, dilime sus çektiğim hüznü artık kendim arıyorum sonbahar çökmüş yüzüme. Vakit aşkın önünde eğilme vakti ezilmek için kendime adımlarını arıyoum kaldırım taşlarında.
Özetle seninle herşey eski. Gözlerim büyüyor siliütini silerken bebeklerinden.Elveda sevgilim, elveda aşk, elveda yarın. Seni sevmek güzel, seni sevmek acı vericiydi, ancak hiç pişmanlık duymadım.Çünkü aşkın sonuna geldiğimizde kendimiz kopartık uçurum çiçeğinden ellerimizi. Senin olduğun bir dünya da yaşamak güzel genede. Hoşçakal......
alıntı

Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: Senin olduğun bir dünya da yaşamak güzel genede
o yokkende yaşıyordun ama onun bulunduğu dünyaya bakma kendi dünyana bak.hoşçakal diyebilecek kadar cesarareti buluyorsan kendinde güçlüsün demektir sen kendi dünyana bak orda yasıyorsun kimseninde dünyanı bozmasına izin verme buna kimse cesarret edememeli öyle bir gün gelmeli ki ağlarken bile başın dik olmalı.hoşçakal demeye gerek yok giden gitmiştir kalan sen...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-07-2009, Saat:10:09 PM, Düzenleyen: Sükut.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.