You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Senin adın Umut.
çıkmaz bir yolda kendi üzerine düşeni yapamamışlığın verdiği huzursuzluğu yaşıyorsun. gözlerin kapalı, aklın bir körün rüyası kadar karanlık. sana yakın gelenlerin çok uzağında, kendi benliğine tutunuyorsun. kendinden düşmemek için tanrı'ya yalvarıyorsun. yalnızlığın kapalı kapılar ardında dünyaya boğun eğerken, seslerin çığlıkla tanışıyor ve susuyorsun. "bu dünya bu kadar." diye geçiriyorsun içinden, için nesli tükenmiş bir ejderha gibi ölümü tadıyor. soğuk ve yıldızlı bir gece de, kendi hayatının hüzünlü sonunu bitiriyorsun. evet. sanırım benim senden anladığım tam olarak bu.
Gözlerinin üzerine kapanan siyah bir berenin içinden bana doğru baktığını görüyorum, işte o “sensin” Biliyor musun? Adını diyorum, ne olduğunu biliyor musun?

Senin adın Umut.

Senin neye benzediğini anlatan kişi benim. Benim adım Kafa Sesi. Senin başından beridir içine attığın sıkıntının ta kendisiyim.

burak toprak
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.