You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Seneler Önce ki Hata =(

Seneler Önce ki Hata =(

General
Seneler Önce ki Hata =(
sorum şu Seneler önce Kaşımın ortasından tek 1 tel adım üstelik günah haram olduğunu bile bile ama daha buluğ çağına grmemiştim , acaba dedim hiç mi acımıyo nasıl yapıyolar vs. Derken sadece 1 tane aldım ama içim gitti ağlamaktan bi hal olmuştum nasıl yaparım nasıl yaptım diye.. Ozaman tövbe nasıl yapılır ne denir blmiyodum .. Sadece Allahm Özür dilerm beni affet çok pişmanım dye yalvarıyodum .. Şimdi tövbe etmelimiyim ?
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Seneler Önce ki Hata =(
Buluğ çağına girmeyen kişinin günahı yoktur.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
nasıl yani kaş aldırmak günah mı şimdi ilk defa duyuyorum bir dinleyeyim ahmet hocamızı bakalım
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Evet caiz değil, eğer iki kaşın ortası fazlasıyla çıkmışsa erkeğe benzer bir durum varsa ve buda eşini soğutabilecek düzeydeyse alınabilir diyor hocamız aksi durumca alınmaması gerekiyor.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.