Unuturum yanlışları hemen.Kurumuş dallar yaprağa durur,çiçeğe durur gönlümde.Kuşlar uçururum sevgin adına,öğrettiklerin adına…
Yağmur serinliği dolar gönlüme.Dertlerime merhem olur sevgin.Çobanıdır adın tüm güzelliklerin,tüm doğruların.Gül kokusu siner nefesime…
Göremedim gözlerini!Ama eminimki seni sevmek kadar tatlı,seni bilmek kadar güzeldir…
Göremedim tebessümünü!Ama eminimki ayın ilk doğuşu kadar taze,sözlerin kadar yumuşaktır…
Göremedim yüzünü!Ama biliyorumki,bir avuç su kadar berrak,öğrettiklerin kadar parlaktır…
Sen sabah kadar hep tazesin.Sen eminsin.Gülebilmemin tek sebebi sensin.Sen Efendimsin(s.a.v).Yollarımda ışık,dallarımda yaprak sensin…
Utanıyorum!Adını koruyamadığım,seni savunamadığım için.Başım eğik geziyorsam sevginle dolu olmayan gözleri görmemek içindir…
Utanıyorum!Seni anlatamadığım için.Artık hasımlarım Ebu Cehil gibi değil.Seçemiyorum düşmanım kim?Bulamıyorum kimsede Ebu Bekir(r.a)’ın dostluğunu…
Utanıyorum;ama bende de ne Ebu Bekir(r.a)’ın dostluğu,ne sadakati,ne Bilal(r.a)’ın sabrı,Nesibe(r.a)’ın cesareti var.Ömer(r.a) kadar adil de olamıyorum…
Utanıyorum;senin için taş taşımak isterdim bende,senin için kollarımı vermek isterdim.Senin için gül dikmek istiyorum gönüllere…
Senden öğrendim dostluğu ve sevgiyi.Senden öğrendim öğrenmeyi.Toprak seni anlatır bana.Rüzgar adını yazar yapraklara.Şarkılardan biri diyor ya;Gök yüzünde duman duman bulutsun/söyle seni kalbim nasıl unutsun…
ANAM BABAM SANA FEDA OLSUN YA RESULLALLAH(S.A.V)
KALEMİM SANA FEDA OLSUN YA RESULALLAH(S.A.V)
CANIM SANA FEDA OLSUN YA RESULALLAH(S.A.V)