You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: Şems der ki;
Bırakmıyorum ki gönülde düşünce olasın...İstemiyorum ki gözlerde değersiz kalasın. Seni canımda saklıyorum ; gözümde gönlümde değil. Taki son nefesime kadar bana yâr olasın !

Şems-i tebrizi
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
güzel de ne kelime elimde olsa istediği kadar rep verirdim bu sözüne

ama o yine Rabbini isterdi...
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ey İnsan kaf dağı kadar yüksekte olsanda, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma ...herşeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün.

Şems-i Tebrizi

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yapma gönül; Bu postu sana ulu orta serdirmezler... Dilenci kılığıyla saraya girdirmezler... Çöllerde sevda için imtihan vermeden, Her MECNUN diyeni; LEYLA'ya erdirmezler...

Şems-i Tebrizi

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kalk, silkelen, kendine gel ! Umutsuzluğa sarılma.Umutsuzluk şeytandan dır.Ümit etmek ALLAH'tandır...

Şems-i tebrizi

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bırakmıyorum ki gönülde düşünce olasın...İstemiyorum ki gözlerde değersiz kalasın. Seni canımda saklıyorum ; gözümde gönlümde değil. Taki son nefesime kadar bana yâr olasın !

Şems-i tebrizi

ben bu söz diyorum
her gün bu sözü yaz uğraşma:D
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.