![[Resim: 1850700d2d28797e578.jpg]](http://www.serhaber.com/Foto/YaziIciResimler/1850700d2d28797e578.jpg)
Semerkand Fatih İletişim Merkezi, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği Eminönü Kitap Fuarı'nda kitapseverlerle buluştu.
12 gün sürecek fuarda Semerkand Yayınları stant bazlı kitaplarda kampanyalar gerçekleştirecek.
Semerkand Fatih Temsilcisi İsmail Çolak; fuar boyunca İstanbulluları Semerkand Yayınları standına çay içmeye davet ederek Semerkand Yayınları'nı yakından tanıtmak istediklerini aktardı. Fuar boyunca vatandaşlara en iyi şekilde hizmet edeceklerini de dile getiren Çolak, fuara özel %30-%40 arasında indirim uygulayacaklarını ve ilginin yüksek olacağını ümit ettiklerini söyledi.
Standı ziyaret edenlere tanıtım amacıyla Semerkand, Semerkand Aile, Mostar ve Genç Okur dergilerinden ücretsiz dağıtılacak.
09.30 - 21.00 saatleri arasında açık kalacak fuar Eminönü Yeni Camii Yanı Mısır Çarşısı önünde 25 Nisan'a kadar kitapseverleri bekliyor.
* Arkadaşlar yeni çıkan Derviş isimli romanı tavsiye ederim...