You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Seçimler Yenilenirse

Seçimler Yenilenirse

Uzman
RE: Seçimler Yenilenirse
Aslında böyle konuşmayı hiç ama hiç istemiyorum. Ama madem sırası geldi...

Belki biliyorsundur kardeş, ben makina mühendisiyim. Ta okula başladığımdan beri tek hayalim vardı. Savaş teknolojileri ve modern savaş sistemleri konularında uzmanlaşmak. Silah tasarlamak, askeri araç tasarlamak istiyordum. O zamanlar silahlı çatışma yoktu. Ama bu günlerin geleceğini biliyordum. Terörist ne anlarmış laftan! Bu yüzden askeri araçlar, silahlar, siber savaş ve istihbarat alanlarında kendimi geliştirmeye çalıştım. Ancak akademisyen olursam ordunun dikkatini çekebilirdim. Olmaya karar verdim, olacaktım da ama ben olamadan bu olaylar patlak verdi.

Şimdi askere gitmeyi istiyorum. Çünkü akademisyen olmak için yds ve ales sınavlarından yüksek notlar almış olmalıydım ve bu sene bu olmadı. Okul yoğundu ve bu sınavlara vakit ayıracak kadar sakin değildi kafam. Seneye olur mu? Gayet olur. Ama bunun için de zaman gerek ve ben o arada askerliğimi de yapmak istiyorum. Milli istihbarat teşkilatına katılmayı da düşündüm. Ancak bu hemen olmazdı, yüksek lisans yapmak da istiyorum çünkü. En erken şubatta gidebilirmişim. Kasım'da gidebilsem o zaman gitmeyi isterdim. Şehitler hakkında fazla konuşmayı istemiyorum. Söyleyecek bir şeyim yok çünkü. Burada asmak kesmek kolay. Ama onlar orada ölmemek için mücadele ediyor. Yapabileceğim tek şey oraya gidip onların yanında olmak. Onu da kısmet olursa yapmak istiyorum. Her ne kadar annem, babam, kardeşlerim gitme dese de.

Eğer bu kavgada onların yanında olamazsam asla konuşmaya hakkım olmaz gibime geliyor. İçim yansa da bilmiyorum o yigitlerin neler çektiğini.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
HAKKINDA HERŞEYİN HAYIRLISI ABİM...

güzel düşünceler bunlar...özverili sagduyulu özel sözler...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
o kadarını bilemem, en azın şahsiyetleri dürüst insanlara benziyor.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bu işte bi gariplik var,abd de bu iktidardan rahatsız,İsrail de ,pkk da,dhkpc de,ışid de chp de kısaca müslümana düşman olan herkes AK PARTİ ye karşı

Sizin bu kafirlerle ne ortak noktanız varda bu Allahsızlarla aynı hedefe nişan alıyorsunuz?

SÖYLE EŞŞAFİ NE ORTAK NOKTAN VAR İSRAİLLE PKK İLE ?

Ak Parti söyleymiş böyleymiş diyorsunuz hala

hatasız insan mı var da hatasız bütün kararları doğru olan bir parti olacak?

önce biz kendimize bakıcaz,bizim neremiz doğru ibadetlerimiz ne kadar sahih ,islamı ne kadar hayatımıza tatbik etmişiz?

herkes hakettiği üzere yönetilir hadisi şerifi de bunu anlatır zaten

millettin çoğu sahabiler gibi islamı yaşıyor mu da başımızdakilerin Hz.Muhammed sallallahu teala aleyhi vesselam gibi Hz.Ebu Bekir gibi Hz.Ömer gibi Hz.Osman gibi Hz.Ali gibi olmasını bekliyoruz ki?

Dünya düşman olsada ALLAH BİZDEN YANADIR

AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.