You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Seccadelerde subliminal mesajlar

-İKRA-
Dünya üzerinde yaşayan Müslümanların ibadet eşyaları şimdide gizli ve kötü ellerin tehlikesi altında . Üzerinde hergün namaz kıldığımız seccadelerden bazıları bilinçli bir şekilde üretilmekte ve üzerine kötü figürler yerleştirilmektedir.

Seccadeye ilk bakışta anlaşılmayan bu figürler yakından incelendiğinde; domuz, haç, masonik simgeler v.s. ile donatıldığı anlaşılmaktadır.

İşte o seccadeler

Papaz resmi var
[Resim: 12.jpg]
Domuz resmi
[Resim: babi.jpg]
Haç resmi
[Resim: s-8.jpg]
Masonik simgeler
[Resim: s-1.jpg]
[Resim: s-9.jpg]
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: Seccadelerde subliminal mesajlar
O hayvanın resmini dahi kondurmuşlar ya...Yeterince dikkat etmiyoruz..Bu kadar sinsice düşünüp işi bu noktaya getirenlere inat, müslümanda o derece uyanık olmalı her hali ile..Geçenlerde tesbihler hakkındada böyle bir konu tartışılıyordu..
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Belki de en iyisi desensiz yada az desenli seccadeler..
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
adamların işi gücü müslümanlık

kendileri lanetlendi bizleri de helak ettirecekler!

bunlar bile islamın hak yol olduğunun kanıtlarındandır
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ben kendi seccademi kendim yaptım. Mesajsiz bol çiçekligülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
temiz olduğunu bildiğiniz yerlerde seccade kullanmak gereksizdir. çünkü resulullah'a verilen 5 özellikten birisinde; bana yeryüzü ibadetgah ve temiz kılındı diyor. gözle görünen; yada görünmeyen ama varlığı bilinen bir pislik yoksa taş, toprak, tahta, yol, halı, kilim ne bulursanız namaz kılabilirsiniz. yüzünüze gelen toz toprak olursa oda size şahitlik eder. ama seccade kullanırsanızda tek renk olan en güzelidir. bundan sonrası alıntıdır:
Hz. Aişe'nin bildirdiğine göre: Peygamberimiz, bir gün, Hamisanın üzerinde namaz kılarken gözü, desene takılmış, selam verince "Bu Hamisamı, Ebu Cehm'e götürünüz. Çünkü, bu, biraz önce, namazımdan beni meşgul etti. Bana, Adiy bin Ka'blardan Ebu Cehm bin Huzeyfe bin Ganim'in Enbicaniye'sini getiriniz!" buyurdu.
Ebu Cehm "Ya Resulallah! Niçin bunu gönderdiniz?" diye sorunca, Peygamberimiz "Gözüm, namazda onun desenine takıldı." buyurdu. Bu Hamisa'yı, Peygamberimize, Ebu Cehm, hediye etmişti.
Enbican, diye anılan şehirde yünden ve desensiz olarak dokunan örtüye Enbicani denir
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
evet desenler insanın dikkatini dağıtabiliyor bazen.. Rabbim bu hilelerden bizi korusun..
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Buna ben de dikkat ediyorum ve çok yerde karşıma çıkıyor. Seccade üzerinde hatta bazen camilerin pencerelerinde tuhaf şekiller görüyorum. Açıkçası bu durum benim de canımı sıkıyor çünkü bunların bazı sembolleri yahudilikte, bazılarını satamizmde kullanılan sembollerle benzeşiyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-12-2015, Saat:02:03 PM, Düzenleyen: Allame Reloaded.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.