You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sayın arkadaşlar acil yardım ,

Yeni Üye
Arkadaşlar ben derslerim iyi olduğu halde anneme bir söz vermiştim demiştimki "Allah çarpsınki 8.sınıfa kadar bilgisayar oynamıyacağım." bu sözden caymak istiyorum ben şu an 7. sınıfdayım ve oynamak istiyorum yani verdiğim sözün biçimini değiştirebilirmiyim yada sözden cayabilirmiyim?Mesala verdiğim sözü sadece 8. sınıfa geçince oynamayım diye değiştirmek isrtiyorum çünkü gerçekden 8. snıfda zaten oynamıycağımda böyle bir şey mümkünmü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Sayın arkadaşlar acil yardım ,
tahmini 12-13 yaşlarındasın sanırım... buluğ çağına girmediysen..senin yemininin dinen hükmü bilemiyorum...

ama kişisel olarak 12-13 yaşında olsan da bazı şeyleri idrak edebilecek yaştasın...öylede görünüyorsun...bir söz verdiysen yerine getirmen gerekmez mi...hele ki ALLAH adı altında bunu yaptı isen...bence sen nefsin ile savaşmayı öğrenecek yaştasın...oynamayacağım diyorsan oynama nefsin mi galip gelsin gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.