You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sansar Salvo - Korkak Çocuk

Sansar Salvo - Korkak Çocuk

Uzman
RE: Sansar Salvo - Korkak Çocuk
Evet Sansar ,Ceza ,Diyar Pala,Vale, tabiki Sagopa Dinlerim...Bazen de Fuat...Rap müzik bağlantı müziktir bana göre hicivleri yakalamak için ve tabiki benim müziğim olduğu için Türkçe Rapçileri dinlerim hepsinin Türkçe Rap e katkısı var ...gülücük

İyi dinlemeler kardeşim gülücük
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
şaşırdım sadece ..Sansarı dinlemen bitek sansar da değilmiş ceza, fuat. Hepte sagonun düşmanları...Rap e ne derece katkısı oluyor küfürden başka bilemicem gülücük Vale yine kafile2 den de. Tabi sen onların kendi arasında olan mesele diyosundur bekide. Ne czacılar , sansarı ,fuatı dinleyenler sagoyu sever nede sagoyu dinleyenler onları sever. Ondan şaşırdım..Şarkıya gelincede dinlemedim. Ama sagoya attığı dissi dinlemiştim. Onun haricidne hiç dinlemedim.
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Evet o onların meselesi kardeşim gülücük Ben Türkçe Rapime bakarım konsere gideceksem de Sagopa olur gülücük az bi ihtimal cezagülücük
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Ben takım tutmuyorum sadece müziğimi dinliyorum ...Kolera ne demiş veya sansar ne demiş ilgilendırmez...Sonucta bir etkileşim var Sagopa Cezaya ceza sagopaya diss yapıyor bu diğer sanatcılar içinde böyle...Onlar kendılerı dınlemeden nasıl bırbırlerıne diss yapacaklar...

Kısaca Sadece Türkçe Rap ve tabi Sagopa Başka Ama takım tutmuş gibi savunacak değilim,memleket meselseı degil savunulacak bir şey yok bana göre herkes kendi müziğini yapsın...

Size saygı duyuyorum kardeşim gülücük Belli ki Sagopayı cok seviyorsunuzgülücük Ne diyebilirim istersenız laf ettırmezsınız tabigülücük...

İyi dinlemeler kardeşim Wink
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.