You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sanırım biraz yadıma ihtiyacım var?

Yeni Üye
20 yaşındayım islami bilgilerden uzak bi insanım inançsız degilim ama uzagım bu yaşıma kadar çok şey ögrenmedim bu konuda buraya hayatımdaki bi sorunu sizlerle paylaşmak için geldim. İnterneti hep aktif kullanan birisi oldum son zamanlardada hep cinsel seyler isteyen kızlarla karşılaşıyorum hiç zina yapmadım ama son zamanlarda bu cinsellik patladımı ne oldu be hep bi sanal sex istegi face twitter herşeyi kapattım bi ara yahu herşeyi kapattım bu seferde kendimi yanlız hissetmeye başladım. Sonra gittim bi chat sitesine hesap açtım öylesine milletle konuşuyodum ama burdada hep bi sanal sex isteyen kızlar hayır en son bende kendimi kaybettim yaptım ama herşey daha bi boş geldi gözüme benim hayatımdaki eksiklik nedir bu cinsel seylerden kendimi nasıl kurtarıcam bende artık kendimi hiç tutamıyorum zina yapıcam en son sanalı gecicek bu olay ama istemiyorum pişmanlık yaşamak istemiyorum. çevremdede hiç yardım alıcagım biri yok arkadaşlarımın bana bakış açısı'' ne şanslısın sen... '' ama ben şans olarak görmemeye başladım sapıklıga kadar gider bu şey hayatım kızlardan sexden ibaret olsun istemiyorum ben nasıl kendimi koruycam bu işi nasıl durdurcam içime şeytan girdi sanki
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Sanırım biraz yadıma ihtiyacım var?
1- İslam dostlarıyla beraber ol.

2- Çokça dua et.

3- Hiç kimsem yok diye düşünme, Allahü teala her zaman yanındadır.

4- Eğer bir zina tehlikesiyle karşı karşıya kalırsan mastürbasyon yapabilirsin!

5- Elbette unutmak kolay olmayacak, belki yıllar sürecek, ama eğer bu yolda ölürsen, inşallah kurtulanlardan olacaksın.

6- Cinsellik duygusu aslında nefsin duygusudur. Nefsini mutmain edinceye kadar uğraş. Öyle ol ki, ne kadar güzel bir bayan görsen de onu aynı bir kütük gibi gör. Aynı sahip olduğu değerler gibi.
Elhamdülillah, Müslümanım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Hoş geldin gülücük

Sen iyilerden olmak istiyorsun. Allahü teala sana yardım eder, önüne yeni ufuklar açar.
Allah'ım bizleri sadece senin rızanı düşünen kullardan eyle.
Allah'ım sen kimlerden razıysan, kimleri seviyorsan, bizleri onlarla dost eyle.
Dinimizi yanlış öğrenmekten bizi koru. Amin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Psikolojik destek iyi gelebilir fakat Siz Allah'ın yolunda buna çözüm istiyorsanız ''dua'' edeceksiniz, sabır göstereceksiniz, ve en önemlisi savaşacaksınız...ifade internet sitelerinden veya çevrenizden kaçarak çözüm bulamazsınız...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-08-2015, Saat:02:20 AM, Düzenleyen: Haticee.
General
tek çözüm düzenli bir yaşam ...bu da evlilik ile olur...ALLAH yolunda bir evliliğe adım atmalısınız...yaşım genç demeyin...insan hayatı bu yaşlarda öğrenmeye başlıyor...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
@Paktuna çok güzel bir öneride bulunmuş hayırlı arkadaşlar edin. Hayırlı arkadaşlar da hayırlı yerlerde bulunur. Allah yardımcın olsun.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Zamane insanları özellikle de kızları insanları zina yapmaya zorluyor fakat siz bu oyuna gelmemelisiniz. Sanal hayatınızdan çok reel hayatınıza önem verip sosyalleşmenizi öneririm. Cinsel dürtüleriniz dayanılmayacak kadar fazlaysa son çare olarak evlenmelisiniz nefsinize aldanmayın her zevk geçicidir. Dininize sahip çıkın ki Allah ta size sahip çıksın.
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.