You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sanal aşk, imkansız aşk, unutulmaz aşk

LoadinG....*
Aşk nedir biliyorlar mı?
Yalnızlıklarını paylaşmak geçmişi unutmak istemek.. Yağmurlu havalarda göz yaşlarının yağmur damlalarına karışması.. Geceleri yıldızları sayarak dilek tutmak. Rüyanda onu görebilmek için dua etmek. Kalbinin acıyla sızlaması. Herkesin Aşkı farklı mı yani? Aşk sadece acı mı verir? Galiba aşk herşey demek. Belkide yaşam demek.!
Aşkı yaşayan bilirmiş aşık olmamış birileri hala yaşıyor olabilir mi? Gözleri mutlulukla dolmamış ya da hiç aşk yüzünden ağlamamış insanlar yaşıyor mu yani!
İnanması zor geliyor çok şey kaçırmışlar Belkide en iyisini yapmışlar. Ufuklarda sevgilisini arayanlar rüzgarda kokusunu duymaya çalışanlar düşüncelerin içinde boğulup gidenler.. Her yalnızlığını hissettiğinde O nun yanında varolduğunu bilmek..
Galiba aşk herşey demek. Belkide ölüm demek Belkide son verdiğin nefes aşktır!!

Gözyaşları dualar ve düşüncelerle karmaşan mantık yitisi.

“Duruşunu uyumanı gülmeni kızmanı şaşkınlığını kurnazlığını çocukluğunu olgunluğunu sevdim sesinide sevdim suskunluğunuda küçük oyunlarını kaprislerini sitemlerini korkularını sevdim. “ dediğim zamanlar.
“Seni ve o doyumsuz sevdanı uçarı sevdanı anlatacak kelime bulamadım. Çoğu zaman sığmadın cümlelere hiç bir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadı... Seni severken yorulmadı. Çünkü sen yaşam kaynağıydın her gün yenilendim seninle Çoğaldım büyüdüm eksik olan neyim varsa tamamladın. Ölmeyecektim çünkü sen ölmezliğin taaa kendisiydin. Sevdim işte ötesi yok.” derken..

Sonuçta..
Aşktan uzak durmaya karar verdim. İki gün önce bilgisayarıma virüs girdi format attım. Bu arada birşeyin farkına vardım.. Duygularıma format atmalıyım asıl.
Aşksız kalmanın ve aşksız olmanın ironisini yaşamak istiyorum. Zaten herşeyimi paylaştığım bir sevgilim de yok..
Kimseye aşık olmak aşık kalmak istemiyorum. Sevmek muhtaçlık değildir ve olamaz da..
Aşk bana uğramasın..

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-07-2010, Saat:02:12 PM, Düzenleyen: silwerfree.
Profesör
RE: Sanal aşk, imkansız aşk, unutulmaz aşk
aşk ne sen bana geldin nede ben seni gördüm demiş birisi...
şimdi selametle yazmış...işte öyle

aşk kayboL kısacagülücük

güzeldi tşkLer ama yazı rengi açık geldi koyu olsaydı daha rahat okunurdu
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
sımdı daha kolay olur gülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Konu başılığı ile konunun içeriğimi dağınık? Yoksa ben mi bağdaştıramadım :D Aman Allahım galiba gerçekten ben bir odunum :D
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.