Yalnızlıklarını paylaşmak geçmişi unutmak istemek.. Yağmurlu havalarda göz yaşlarının yağmur damlalarına karışması.. Geceleri yıldızları sayarak dilek tutmak. Rüyanda onu görebilmek için dua etmek. Kalbinin acıyla sızlaması. Herkesin Aşkı farklı mı yani? Aşk sadece acı mı verir? Galiba aşk herşey demek. Belkide yaşam demek.!
Aşkı yaşayan bilirmiş aşık olmamış birileri hala yaşıyor olabilir mi? Gözleri mutlulukla dolmamış ya da hiç aşk yüzünden ağlamamış insanlar yaşıyor mu yani!
İnanması zor geliyor çok şey kaçırmışlar Belkide en iyisini yapmışlar. Ufuklarda sevgilisini arayanlar rüzgarda kokusunu duymaya çalışanlar düşüncelerin içinde boğulup gidenler.. Her yalnızlığını hissettiğinde O nun yanında varolduğunu bilmek..
Galiba aşk herşey demek. Belkide ölüm demek Belkide son verdiğin nefes aşktır!!
Gözyaşları dualar ve düşüncelerle karmaşan mantık yitisi.
“Duruşunu uyumanı gülmeni kızmanı şaşkınlığını kurnazlığını çocukluğunu olgunluğunu sevdim sesinide sevdim suskunluğunuda küçük oyunlarını kaprislerini sitemlerini korkularını sevdim. “ dediğim zamanlar.
“Seni ve o doyumsuz sevdanı uçarı sevdanı anlatacak kelime bulamadım. Çoğu zaman sığmadın cümlelere hiç bir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadı... Seni severken yorulmadı. Çünkü sen yaşam kaynağıydın her gün yenilendim seninle Çoğaldım büyüdüm eksik olan neyim varsa tamamladın. Ölmeyecektim çünkü sen ölmezliğin taaa kendisiydin. Sevdim işte ötesi yok.” derken..
Sonuçta..
Aşktan uzak durmaya karar verdim. İki gün önce bilgisayarıma virüs girdi format attım. Bu arada birşeyin farkına vardım.. Duygularıma format atmalıyım asıl.
Aşksız kalmanın ve aşksız olmanın ironisini yaşamak istiyorum. Zaten herşeyimi paylaştığım bir sevgilim de yok..
Kimseye aşık olmak aşık kalmak istemiyorum. Sevmek muhtaçlık değildir ve olamaz da..
Aşk bana uğramasın..
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka

![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)