You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SANA DÜNYANIN BÜTÜN DİLLERİNDE KOMUTANIM DEMEK İSTERDİM

((Meksikalı))
olduğunuz gibi kalın. dininizi, milliyetinizi, geleneklerinizi koruyun. kimliğinizi kaybetmenin bedeli köleliktir, ezilmektir."

-"savaşta büyük zulme uğradınız. zalimleri affedip affetmemekte serbestsiniz. ne yaparsanız yapın, ama soykırımı unutmayın. çünkü unutulan soykırım tekrarlanır."

-"bize saldıranlar, hazreti isa'nın bütün sözlerini çiğnemişlerdir. ırza tecavüz, masumları katletmek hiçbir dine sığmaz. onlar cani ve sadece canidir. bunu aklınızdan çıkarmayın."

-"nefrete nefretle cevap vermeyin. bosna için nefret çıkmaz sokaktır. nefret sadece bizim ruhlarımızı zedelemiyor, bosna'ın özünü de zedeliyor."

-"bir kelimeyi hiç aklınızdan çıkarmayın: devlet. devletin ne kadar önemli olduğunu hepimiz idrak etmeliyiz. devletsiz bir millet boşluğa düşer, rüzgarda savrulup gider."

-"iktidara gelirseniz, hal ve hareketlerinize dikkat edin. kibirli olmayın, kendini beğenmişlik etmeyin. size ait olmayan şeyleri almayın, güçsüzlere yardım edin ve ahlak kurallarına uyun. unutmayın ki sonsuz iktidar yoktur. her iktidar geçicidir ve herkes, er veya geç, önce milletin ve nihayet allah'ın önüne hesap verecektir."

-"dilerim hayalimiz; bütün vatansever bosnalılar'ın özgür, bağımsız, demokratik bosna-hersek hayali gerçek olur. ailelerinize ve özellikle çocuklarınıza en içten selamlarımı iletin lütfen. allah'a emanet olun."

Alija Izetbegovic
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: SANA DÜNYANIN BÜTÜN DİLLERİNDE KOMUTANIM DEMEK İSTERDİM
Bu zamanda Komutanların ne olduğunu cok iyi biliyoruz .. Türkiyede arasın namuslu din'ine inanan namaz kıLan 3-4 kişi anca bulursun komutan olarak .. Şaka yapmıyorum ben .. Dağa dün haberlere cıktı ceza olarak cocuğa pimi çekilmiş bomba veriyorlar .. O COCUĞU GÜNAHI NEYDİ LAN ! O ÖLDÜ AMA KOMUTAN SADECE TUTUKLANDI !! BUMU ONUN CEZASI !
[Resim: 65897398.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.