You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
salihbey
kullanıcı yaptığı yorumlar ve site içinde takındığı uygunsuz davranışlar sebebi ile 1 hafta yasaklanmıştır..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: salihbey
atmaca kardeş siteden komple atabilirsin üyeliktende silebilirsin bidaha girmeyecem sitene hakkını helal et
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
88.252.193.203 salihbey bu senin ip adresin 88.252.209.118 busa inşirah_26 nın ve iplerinizi kontrol ettim ikiside aynı çıktı istatiklerin aşağıdaki gibidir

IP address location & IP address info:
IP address [?]: 88.252.209.118 [Whois]
IP address country: Turkey
IP address state: Ankara
IP address city: Ankara
IP address latitude: 39.927200
IP address longitude: 32.864399
ISP of this IP [?]: Turk Telekom
Organization: Turk Telekom
Local Time of this IP country: 2008-02-27 22:30

buraya gelip kız nikiyle kayıt olup mesajlar atarak bizi keklemeyemi çalışıyorsun denyo! sen giderken ben dönüyodum geldiğin günden beri yinede yaptıklarını burda anlatıp seni daha fazla rezil etmek istemiyorum. attığın özel msglerde kayıtlı merak etme.. siteden süresiz olarak atıldın ki zaten burda senin gibi gerizekalılara asla yer vermeyiz ve sende zaten birazcık şerefin varsa buraya birdaha uğramazsın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
kişinin ip buraya yazmana gerek yoktu...

biz sana güveniyoruz

gerekeni yapmışın sağol ekrem
Bunu ilk beğenen sen ol.
Im Not NormaL
Zaten Sevmemiştim ben bu kamili gozum tutmadı belliydi zaten boyle bişi yapıcagı msjlarından..
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: salihbey
isMaiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zaten Sevmemiştim ben bu kamili gozum tutmadı belliydi zaten boyle bişi yapıcagı msjlarından..

arkasından konuşmaaicon

sadece gözümüzü boyadıüzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
isMaiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zaten Sevmemiştim ben bu kamili gozum tutmadı belliydi zaten boyle bişi yapıcagı msjlarından..

arkasından konuşmaaicon

senindemi gözünü boyadı milli görüşcüydünüz acayipgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

arkasından konuşmaaicon

senindemi gözünü boyadı milli görüşcüydünüz acayipgülücük

okgülücükokgülücükokgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.