You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

salavat getirmenin hayrı

salavat getirmenin hayrı

" HACI "
salavat getirmenin hayrı

HİKMET EHLİ ANLATIR:

ADAMIN BİRİ ÇÖLDE GİDERKEN GAYET ÇİRKİN BİR SURAT GÖRÜR.."SEN KİMSİN?" DİYE SORAR.O ÇİRKİN SURAT : "BEN ,SENİN ÇİRKİN AMELİNİM " DER....."SENDEN KURTULMANIN YOLU NEDİR? " DİYE SORAR TEKRAR ADAM. DER Kİ:

"HZ.PEYGAMBER (SAS) 'E SALAT-U SELAM GETİRMEK"

NİTEKİM PEYGAMBER (SAS),ŞÖYLE BUYURUR:

"BANA GETİRİLEN SALAT-U SELAM,SIR'AT ÜZERİNDE NURDUR..KİM BANA,CUM'A GÜNÜ SEKSEN DEFA SALAT-U SELAM GETİRİRSE,CENAB-I HAKK (C.C) ONUN SEKSEN YILLIK GÜNAHINI AFFEDER!"

"KIYAMET GÜNÜ BANA,İNSANLARIN EN YAKINI,BANA EN ÇOK SALAVAT OKUYANDIR." (H.Ş.)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: salavat getirmenin hayrı
s.a
Allah razı olsun kardeşim
Her Müslümanın görevi sadece ne zaman Allah resulü'ne (s.a.s) salat ve selam getirirse o selamı resurullaha (s.a.s)anında iletmek olan bir meleğinin olduğunu okumuştum ...gülücük
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Cvp: RE: salavat getirmenin hayrı
ebu_turab Adlı Kullanıcıdan Alıntı:s.a
Allah razı olsun kardeşim
Her Müslümanın görevi sadece ne zaman Allah resulü'ne (s.a.s) salat ve selam getirirse o selamı resurullaha (s.a.s)anında iletmek olan bir meleğinin olduğunu okumuştum ...gülücük

vealykmslm ve rahmetullahi berakatihi...amin ecmainn olsn kardeşim...tabi salavat anında iletilir melekler tarafından peygamber-i zişan'a hemde altın taslar içinde..."elhamdülillah" rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Cvp: RE: salavat getirmenin hayrı
£rvaaNur ZeliHa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol cnm herzmnki gibi güzel konuya değinmişsin teşkler cnm

sende saol tatlım..zaman ayırp okuduğun için allah razı olsn inşaallah Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.