You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sakınılması Gereken Bir Eser

Sakınılması Gereken Bir Eser

General
RE: Sakınılması Gereken Bir Eser
[Resim: vkys2.png]

yanlış bi adam böyle bir vasiyette de bulunamaz ayrıca
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General

TGRT yani ihlas ekolü de bi sıkıntı görmemiş aksine ne kadar iyi bir kul olduğunu söylüyorlar

dünya da şu insanoğlu da garip ya

sen ,bırak farzları sünnetleri dahi terketmemek için çalış didin gelsin 2013 de birisi sana küfre düştü desin

gülücük
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
tgrt dinine göre sıkıntı olmayabilir, bizim için ölçü kitap, sünnet ve sahabe icmasıdır. ''lat putuna secde etmek'' kitap sünnet ve sahabe icmasına göre küfürdür. aksini söyleyen bu kaynaklardan delil getirsin!
'' Sen onlara de ki; «Eğer doğru iseniz, haydi bakalım getirin delilinizi.»''
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-12-2013, Saat:03:29 AM, Düzenleyen: kalemşör.
Profesör
kalemsor hocam,la putuna secde etmek elbette kı kufurdur velakın mursıdıne baglılıgı ıfade etmek ıcın kullanılmıs bır tabır.agır bır tabır oldugu kesın,bu konuda senınle hemfıkır oldugumu belırtmek ısterım gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bende onu söylüyorum ama kalemsor kızdı banaüzgün
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
eger bu soyledıgıne ıtıbar edecek olursak;
ımamı rabbanı,beyazıdı bıstamı,mevlana gıbı buyuk alımlerın de kufre dustugune ılıskın kıtablarından alıntılar yapılıyor.bu zatlarında sozlerıne ıtıbar etmemek gerekır bu durumda.yanılıyor muyum?
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
ama biz sarih küfür olan şeyleri böyle masumane gösterirsek ortada din kalmaz ki. Peygamberler ne için gönderildi ne için mücadele etti ve biz niçin yaşıyoruz, Ömer (ra) bu sözleri söyleyeni görse hiç şüphemiz olmasın sürgün eder dahası ona hiç fırsat vermezdi. Peygamber ve diğer ashabı da aynı şekilde Allah onlardan razı olsun! Onlar Müslümanların en faziletlisi oldukları halde böyle garip sözler söylemediler. Yine Allah, hasanul basri den Abdulkadir Geylaniden razı olsun bu zahid İmamlar böyle küfür sözler söyleyenlere hiç müsamaha etmediler. hepsi de bunların tasavvufla bir ilgisi olmadığını belirtti. Hallacın ''enel hak'' sözüne dahi fırsat vermedi bu imamlar, hatta onun bu sözüne en çok karşı çıkan rabbani tasavvuf alimi Hasanul Basri idi. onlara düşen ''ene minel hak'' demeleri idi ama bunlar her fırsatta sınırı aşıp ''enel hak'' dediler. yukarıdaki sözler ise bu kimselerin sözlerini aratıyor. birisi gelse ve ''Muhammed şerefsiz bir insandı'' dese biz bu kimseyi bile tekfir etmeyiz, çünkü sorarız belki Muhammed derken Allah'ın Resulü olan Muhammmed aleyhisselamı kastetmiyordur. bu tarz muhtemil şeylerde tekfir de duraksarız belki adamın durumuna göre hüsnü zanda edebiliriz. ama hiçbir ihtimale söz konusu olmayan ''şeyh size lat putuna secde edin dese secde etmeniz gerekir'' sözü bağlılık için söylenmiştir denirse buna kime inanır? ya da kendimizden başka kimi kandırırız? bağlılık için bile olsa böyle bir söz edilir mi? Allah aşkına bu dinin gayesi insanları putlara kulluk etmekten hatta kula kulluk etmekten kurtarmak değil midir? ben bir Müslüman olarak böyle bir söze nasıl reaksiyon göstermeyim? Kıyamet günü Allah bana bu söze neden karşı çıkmadın ey muvahhid olduğunu söyleyen kulum! dese ne derim? Onların vardır bir bildiği deyip inandım mı diyeceğim? bu din bizim dinimiz midir ki, kimilerine tolerans tanıyalım vardır bir bildikleri diyelim, o zaman hiristiyanlardan ne farkımız kalır? onlarda hahamlarını, rahiplerini rab edinirken salih niyetlerle bunu yapmadılar mı? bu yukarıdaki küfür söz ile ''isa Allahın oğludur'' sözü arasında ne fark var? onlarda kendilerince bir tevile tutunup o çocuksuz dünyaya geldi ölüleri diriltiyordu, hastalara şifa veriyordu derlerse bu kendileri için mazeret olur mu? ya da bugünkü hiristiyanlar hahamlarımız rahiplerimiz bize öyle öğretti, bizde vardır bir bildikleri deyip uyduk deseler kıyamette bu tevil ve cehalet onlara bir fayda verir mi? kardeşler nereye gidiyoruz bu hale mi geldik? hacerul esvede bakıp ''biliyorum ki sen bir taşsın diğer taşlar gibi sadece bir taşsın fakat peygamber öpmemiş olsaydı sana yapacağımı bilirdim'' diyen ömer nerede? kendisi için ayağa kalkınmasından hoşlanmayan Alemlere rahmet Muhammed sallallahualeyhivessellem nerede? karşısında titreyen birisine ''rahat ol ben kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum'' diyen insanları ayağına çağırmayan bizzat ayaklarına giden peygamber nerede? ''eğer bir gün olurda ağzımdan zahiren islama zıt bir söz çıkarsa beni demirle kılıçla düzeltin ey insanlar diyen ömer nerede? nerede kardeşler ve biz neredeyiz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-12-2013, Saat:11:46 AM, Düzenleyen: kalemşör.
Profesör
kalemşör, bu alimlerde senin söylediklerinden farklı birşey söylemiyor ki...
yanıldığın yer burası işte....

bu kitabın yanlış olan tarafı, alt, üst her kesim okuyacağını ve bazı insanların ne demek istediğini anlamayacaklarını düşünememesi...
dünde tevafuk, bu konudan sonra dinlediğim sohbette tam da bundan bahsediyordu...

hani ilk okul çağındaki bir çocuğa üniversite dersi verilse çocuğa ağır gelir ya
işte aynen öyle...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yukarıda bahsettıgın alımler ıcın de kufre dusmus denıyor amagülücük
kalemsor hocam;"bu kıtapta su cumle yalnıstır,yalnıs anlasmalara sebep olur" demek ayrıdır,
kıtabı ve yazarını bu cumle ıcın tefe koyup yerden yere vurmak ayrıdır.
ve ıkısının arasında cok ınce bır cızgı var.. gülücük

sonuc olarak;ben bu soz dogru bır sozdur demıyorum,sadece bu cumle ıcın kıtabı ve yazarını yerden yere vurmayalım dıyorum...

en ıyısını Allah bılır...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.