You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SAGO nun cezayla ilişkisini bitirme sebebi!....

ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
SAGOPA DERKİ...

Bugune dek yapilan anlamsiz savaslardan musteki birisi olarak ilk basta nedensiz ya da nedenli her ne sekilde olursa olsun ben ne kendimi ne de sevdigimi ezdirmem.ezmek isteyen varsa da gucum yettigince savasirim.

ortada bir durum varsa cikis noktasina bir bakin.yillardir ceza ve ayben kardesler bir hirs ugruna adlarimizi dillerinden dusurmediler.bunun nedeni findik kabugunu doldurmaz.bu asikar.

Sahneden yedigimiz kufurler ki cezanin ne derece cirkef oldugu ortadadir kanitlari vardir.isvec de bir konunun ardindan bana senin Allah ini s...m demesi.tabi bunlar ozel cirkeflikler.ister inanin ister inanmayin size kalmis.ben anektodumu cekinmeden yazarim.

ben danyal abimi severim.efendi ve cok iyi biridir.fakat yillardir iyi niyetimle bu isin onune gec lutfen su savaslar bitsin dememe ragmen danyal babam bu isin onune gecemedi.ne de hammer muzik.

simdi de gelip bana kimse yazilarinizi diss lerinizi vs cekin felan demesin.yunusun iyi niyeti bitmistir.danyal babaya selam ederim.o gercekten iyi biri.ama cocuklarina neyi yapip yapmamalari konusunda uyari verebilirdi.bunlarin olacagi asikardi sonucta.

tum turkiye bizlere diss oldugunu anlarken, yapan taraflar '' yarasi olan gocunsun'' gibi artik ilkokul cocugunun tebessum edebilecegi bir kacis yoluna basvurdular.bu gozumden dusup olup bitisti iste. bir diss yaptiysaniz yaptik lan deyin.yaptiktan sonra yaa yok oyle sey,kim diss yapti biz miiii yok oyle sey gibi kacma yoluna basvurmayin.yaptiniz iste bir kez daha yaptiniz ama bu sefer ben ve cevremdeki herkes bu ise en azindan 1 kez ve sonkez cevap verme gereginde karar kildik. bana su psikolojimde hissettirdiginiz herseyi sizlere anlatmak adina bunu yapacagim.su an askerim ve istanbulda olmayabilirdim.o zaman belki kafami duvarlara vurup aglayabilirdim ne yuceki rabbim beni burda evimde birakti sevdiklerimle.ve ben bu uzucu hadiseye de gogus gerebildim.dedigim gibi askerlik yapmayan anlayamaz.gafil avlanmak denir buna.ama istanbuldayim iste sukur...

herkese yemin ediyorum su an yasadigim tum duygulari yasamalari icin onlar askerken ben de ayni cirkefligi hayatimda ilk ve son kez yapacagim onun da zamani gelecek.ve eminimki o sahis veya sahislar kesinlikle istanbulda olmayacaklar.bu isi artik ogrendim ve kesin bu olacak kendini bunlara hazirlarsan iyi olur.

son olarak.bizim yapacagimiz ep ye cevap vereceksinizdir fakat biz geri cevap vermeyecegiz.pratik yapmak adina sarki uretmek istiyorsaniz ve konu biz olacaksak buyrun yapin ama hatirlatalim biz sadece 1 kez bu cevabi verecegiz lutfen 2.si icin beklemeyin.zaten goreceksiniz ep tum cevaplari verecek ve yazilacak cevaplarin zorlasmasina neden olacak.

sandiginiz kadar kolay yem degiliz.son pismanliginiz sizi dusurur bize dokunmaz.selametle devam etsin rap hayatiniz insallah.

Sagopa KAJMER.
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: SAGO nun cezayla ilişkisini bitirme sebebi!....
hmmm saol abem cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkk güsel bi paylasımmmmmWinkWinkgülücükeline sağlıkkkk....Wink
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: SAGO nun cezayla ilişkisini bitirme sebebi!....
ben cezayıda sagopayıda dinlerim dertleri neymişte kavga etmişler yakıştıramadım...ifade
sağoalsın seyf.:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
ölümüne sagopa gülücük cezadan adam olmaz agzı cok bozuk ve gercekten hırsı yuzunden arkadasını dahi satar.
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ceza da sagopa da dınlerın ıyı muzık yapıyorlar...

ama dının dıyanetın uzerınden gecınmek gıbı bır sacmalıga dusmesınler hıç bosuna komik oluyor ...
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-06-2009, Saat:03:14 PM, Düzenleyen: Çağdaş.
Yeni Üye
sopasopasopa
İMAM HATİP
size okulda öğretmediler iftira etmek çok günahtırd diye bişi bilmeden böyle karamala yazıları paylaşmak o kişinin günahını alıyorsun nerden biliyorsun sebebini yanındamıydın ? bu foruma bunu yakıştıramadım anlamıyorum ben sizleri bu sagopa neden bu kadar seviyorsunuz size bir tavsie bir pesimistin göz yaşları albünü dinleyin bakın hele sözlerine din hakkında nasıl şarkılar var ondan sonra dinleyin şimdi sırft din üzerinden dindar kısmı kendine çekme çabası var bu adamın ama geçmişi ona engel olucak.! bi dinleyin lütfen gülücük
bakın sagopa kajmerin bir pesimistin göz yaşı albümünden bir skit
sanırım bu bir filmden alımış ve parçanın başına koyulmuş bir skit
"ÖLÜM VE YAŞAM İKİSİNİNDE BİR NEDENİ YOKTUR İNSANLAR DOĞAR ÇÜNKÜ ANNELER BEBEK İSTER YADA TANRI SAFINDA SAVAŞAK SAVAŞÇIYA İHTİYAÇ VARDIR ÖLÜRÜZ ÇÜNKÜ ÇOK FAZLA KIRMIZI ET YERİZ YADA SİGARA İÇERİZ KİMSE SONUSA DEK YAŞICAK KADAR DİKKATLİ OLAMAZ AMA BİR CABA GÖSTERE BİLİRİZ...."

bu uydurma değil arkadaşlar bunu gibi çok var daha aklıma gelen bi bu var ama albümü indirin o dinlediğiniz adamın nasıl bir kişilik olduğunu gülücük

he bide sagopa küfür etmez diyo bazıları gülücük
SAGOPA KAJMER................ ( düzeltme ) GİDİN DİYE TRACK'I VAR GOOGLEYE Bİ ARATIN BAKALIM gülücük
Degerli mailmail Kullanicisi Jun 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-06-2009, Saat:03:25 PM, Düzenleyen: mailmail.
LoadinG....*
kardes kufurlu konusmalar olmasın lutfen

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Degerli mailmail Kullanicisi Jun 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
bılıorum bnde dnlıorum ama o sarkıo o ısmı vererek terbıyesızlık yapmıs bız neden yapalım Big Grin dımı.

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.