You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SADECE Cevaplamanızı istiyorum

blu3x
GÜNAH İŞLİYEN BİRNİ GÖRSENİZ NE YAPARDINIZ TEBLİGMİ EDERDİNİZ YOKSA HER KOYUN KENDİ BACAGINDAN ASILIR DEYİP GEÇERMİYDİNİZ ??? ...
Agız'dan Çıkan Söz Kulak'a Kadar Kalp'den Çıkan Söz Kalp'e Kadar Gider...
İrşad Ormaktır Muradimiz...Makam Şan Şöhret deil amacımız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: SADECE Cevaplamanızı istiyorum
tabiki böyle bişey gördüğümüzde o kardeşimizi uyarmak yanlış yaptığını söylememiz gerekir
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
sadece cevaplıcam :D

allah ın bize bildirdikleriyle amel ediyorsak tabi ki uyarırım....müslümanlar neden kardeştir...sorunları birlikte çözmek...üzüntüyü mutluluğu birlikte paylaşmak.....kendin için istediklerini onun için de istemek için....kendimiz için neyi iyi ve sonunu güzel görüyorsak CENNET'i arzuluyorsak bu diğer bir kardeşimz için de geçerlidir...kaldı ki topluluk için de bulunduğumuz kişilerden otobüste yanına oturduğumuz kişilerden sorumluyuz dini bakımdan....yanlışı görüp de uyarmamak doğruyu anlamasını sağlamamak bence hiç bir müslümanın davranışı olmamalı....ama şu da var bunu da söylemek zorundayım sorumluluk açısından gülücük eger dogruyu yapmasını söylediğimizde yapmamakta ısrar ediyorsa o kişiyi o işi yaptırana kadar zorlamamalıyız çünkü dogruyu duyuyor yapmıyor şirk ve küfre düşüyor ve ısrar ettiğimiz için o kişinin küfre düşmesine vesile oluyorz allah muhafaza etsin hepimizi....derin bir mevzu fazla uzatmak istemiyorum inşaallah anlatabilmişimdir gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-05-2009, Saat:08:56 AM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
Üye
sanırım bu işlediği günaha göre değişir.. mesela kafayı çeken biri gördüğünde adama anlatamazsın zaten kafası iyidir. seni dinlemez dinlesede anlamaz anlasada yanlış anlar.. ama ayılınca sakin kafaya anlatmak istiyosan anlat. ama kişinin micazı sinirli biriyse kafadan sanane der yine dinlemez 2-demekki karşındakinin ruh halide önemli.. ama zaten haram olduğunu bilmiyo mu niye içiyo? bizim anlatmamıza gerek var mı? yada biz herkese doğruyu anlatmak zorundamıyız.? pek bilmiyorum ama geçen zaman içinde çok güzel bi anlatma metodu buldum. : hiç bişey anlatmamak.sadece dinin emirlerini yapmaya çalışmak. dünya öyle bi hale gelmiş ki (yokya aslında hiç bizaman mükemel olmadı zaten) 5 vakit namaz kıldığınızı gören biri bile ne oluyor.. buna? amacı ne? daha yaşı kaç? tarikata mı ne girdi? başımıza imam mı olcan evladım? gibi sorularla yöneliyorlar size. sizde karşınızdakine ciddi ciddi .yanacaksın uleyn.. yada töbe töbe belanızı versin.. olarak değilde normal bildiğiniz gibi bildiklerinizi anlatıranız bişeyler olur.
bir ocak kışında gözüm uzaktan izler mayısı
Bunu ilk beğenen sen ol.
blu3x
yorumlar içib allah sizden razı olsun
Agız'dan Çıkan Söz Kulak'a Kadar Kalp'den Çıkan Söz Kalp'e Kadar Gider...
İrşad Ormaktır Muradimiz...Makam Şan Şöhret deil amacımız
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
herkese tebliğ etmeye kalksam deli diye tımarhaneye atarlar beni...he ama tanıdığım bir arkadaşım filansa elimden geldiğince anlatıp onu doğru yola çekmeye çalışırımgülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
dişime göre bi elemansa elimden kurtulamaz...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.