İrşad Ormaktır Muradimiz...Makam Şan Şöhret deil amacımız
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
SADECE Cevaplamanızı istiyorum
SADECE Cevaplamanızı istiyorum
İrşad Ormaktır Muradimiz...Makam Şan Şöhret deil amacımız
allah ın bize bildirdikleriyle amel ediyorsak tabi ki uyarırım....müslümanlar neden kardeştir...sorunları birlikte çözmek...üzüntüyü mutluluğu birlikte paylaşmak.....kendin için istediklerini onun için de istemek için....kendimiz için neyi iyi ve sonunu güzel görüyorsak CENNET'i arzuluyorsak bu diğer bir kardeşimz için de geçerlidir...kaldı ki topluluk için de bulunduğumuz kişilerden otobüste yanına oturduğumuz kişilerden sorumluyuz dini bakımdan....yanlışı görüp de uyarmamak doğruyu anlamasını sağlamamak bence hiç bir müslümanın davranışı olmamalı....ama şu da var bunu da söylemek zorundayım sorumluluk açısından
eger dogruyu yapmasını söylediğimizde yapmamakta ısrar ediyorsa o kişiyi o işi yaptırana kadar zorlamamalıyız çünkü dogruyu duyuyor yapmıyor şirk ve küfre düşüyor ve ısrar ettiğimiz için o kişinin küfre düşmesine vesile oluyorz allah muhafaza etsin hepimizi....derin bir mevzu fazla uzatmak istemiyorum inşaallah anlatabilmişimdir
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi