You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

.
RE: -Saçma-
He revan ruhsuz kalpsiz insanın tekiyim :D ben ne anlarım yeaaaa..aşk anlayana imiş..çok biliyosunuz Tongue ben dile bu kadar getirmeyi sevmiyorum..siz beni ne kadar tanıyabilirsiniz ?! İzin verdiğim kadar!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Aman abla öyle benim lafım sana mı oraya bir açıklama yapacaktım yazmaya üşendim... Var ya su ayrılınca askından ölenler lafım onlara...
Sen en güzelini yapıyorsun abla. Bizim yada benim gibi değilsin.. Bu yüzden sana hayranım...
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Ne hayranı revan :D millet dalga geçiyor odunumsu bir insan olduğumu ileri sürerek..Allah bilir bizide..dakka başı aşk kelamı etmeyi sevmiyorum basitleştirdiğini düşünüyorum.. Gönderme yapmayı sevmiyorum.. Bu kadar basit değil..birilerine birşey iddia etmeye çalışmıyorum çok şükür..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.