You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
sabır yolu...
Aylardır kendimden bihaberim. Yollarım sanki çıkmaz.
İmtihanım nefsime ağır. Sabırdan, tevekkülden uzağa düşüyor kalbim. Bir yol gösteren, açıpta temiz ellerini bir dua eden olmalı.
Teselliden uzak, aklımı yitireceğim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: sabır yolu...
bu vakte değin sabrı tükenen bir insanla karşılaşmadım hiç..sabır tükenmiyor çünkü..Kuluna kaldıracağı kadar yük yüklediğini vadeden bir yaratıcı var..Bu Rabbin sözü ise eğer gerekli sabrıda Verecek olan O'dur. senin tüm bu düşüncelerin bende de bir dönem var idi.. dönem dönemde hala yokluyor.. belki senden çok daha uçlarda gezdim, çokça bocaladım..ancaaaak; biz zaten harika bir hayat vaadiye dünyaya gelmiş insanlar değilizki..bize imtihana doğduğumuz zaten öğretilmişti.. imtihan..imtihan..imtihan..son nefese dek imtihan..şu dünyada sonsuz bir huzur beklememen gerektiği gibi, büsbütün sıkıntılarada atılıyor değiliz..Çünkü yine bu hususta Rabbin vaadi var.."Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır" biraz nefes aldıktan sonra gelecek olan imtihanı beklemeye koyulmalı..dünya bundan ibaret..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-07-2017, Saat:10:35 PM, Düzenleyen: Mihman.
General
RE: sabır yolu...
dünyada ümidimizi yitirirsek ahiretimiz ızdırap olur...
takva ile Rabbimize sığınmalıyız, duacı olmalıyız
Yaradandan ümit kesilirmi
kulunu görmezmi sanırsın
mükefatını vermezmi dersin
günaha mı sokarsın kendini
uyan ; uyandır zavallı aciz nefsini
aç gözünü aç kalbini
tefekkür-tevekkül bilmezmisin
uyan yaratılmışların en güzeli
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.