You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Saadet İstanbul’dan eğitim şurası

Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı, 25 Mayıs Pazar günü Saat. 10.00’da Başakşehir Kültür Merkezi’nde Eğitim Şûrası’nı gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Toplantıya, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mete Gündoğan ve İstanbul İl Başkanı Sadrettin Karaduman başta olmak üzere teşkilat mensupları ile ilim adamları ve uzmanlar katılacak.
Ümit Kaya İstanbul
Saadet Partisi İstanbul İl Eğitim Başkanlığı, Eğitim Şurası’nı topluyor. 25 Mayıs Pazar günü Saat. 10.00’da Başakşehir Kongre Merkezi’nde yapılacak olan Eğitim Şurası, geniş katılımla yeni dönem eğitim çalışmalarının startı verilecek. Toplantıya, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mete Gündoğan, İstanbul İl Başkanı Sadrettin Karaduman, genel merkez eğitim komisyonu, il eğitim komisyonu ve İl başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve eğitim komisyonlarının yanı sıra tüm mahallelerin eğitim başkanları, gençlik teşkilatlarının il ve ilçe eğitim kadroları, ilim adamları ve uzmanlar katılacak. İl Eğitim Birim Başkanı M.Hasan Öz, önümüzdeki yerel seçimlere, tam donanımlı bir teşkilat kadrosuyla hazırlanmayı hedeflediklerini kaydetti. Öz, "Yeni proje ile kaliteli, donanımlı, başarılı ve etkili kadro yetiştirmek amacı ile 100 noktada başlatılacak ve tedrici olarak bütün teşkilat mensuplarını kapsayacak. Eğitim süreci, hazırlık dönemi ile birlikte altı yıl sürecek ve bu zaman zarfında teşkilat mensupları, siyaset, tarih, sosyoloji, psikoloji, siyasi tarih, iletişim, başarı, liderlik, hitabet gibi konularda eğitim alacaklar. Eğitim şurası, teşkilatın yeni dönemde hızını ve motivasyonunu artırarak çalışmalarda üstün başarıyı amaçlıyor" diye konuştu.
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Saadet İstanbul’dan eğitim şurası
Fetih Şölenine hazır mıyız?

Her yıl büyük bir şevk ve heyecanla İstanbul’un Fethi’ni çeşitli etkinliklerle kutlayan Anadolu Gençlik Derneği, yine muhteşem bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.
Fethin 555. yılında 555 ayrı etkinlikle fetih hazırlıklarını sürdüren AGD, programların sonuncusunu Sakarya’da gerçekleştirecek. Fetih ruhunu genç dimağlara yeniden aktarmayı planlayan AGD, bu yılki Fetih Şöleni programını 31 Mayıs günü Sakarya Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirecek.
Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir tarafından devlet adamları, bürokratlar, dünya gençlik organizasyonları mensupları ve temsilcilerinin katılacağı programda çok sayıda etkinlikte yer alacak. AGD, bütün ülke gençliğini ve halkını bu büyük organizasyona davet ediyor.
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.