You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rüyamı Yorumlarmısınız ??

Yeni Üye
Rüyamda sela sesi ve ezan okunduğunu duydum, onun devamında tanımadığım biri ile denize girdim yüzdüm. denizden çıktık babam sıgara içmek için durmadan yanımızdan ayrılıyorsun die tartıştık, devamında yanımda ailemle birlite minübüse bindim, daha önce tanıdığım ve hiç konuşmadığım kapalı kız oturuyordu minübüste, minübüste telefonuma durum mesajlarıa bakarken dini paylaşım gördüm. mibüsten indik annemle markete girdik 3 adet sakız alıp ücretini ödedi. tatil yaptığımızdan babamlada tartışmanın üzerine eve yarın yani pazar günü sabah erkenden dönüyoruz dedim.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.