You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rüyamı yorumlar mısınız

Rüyamı yorumlar mısınız

Yeni Üye
Rüyamı yorumlar mısınız
Cümleten selamın aleyküm ???? dün gece çok değişik bi mrüya gördüm ve beni çok etkiledi rica etsem yorumlar mısınzı sevdiğim ve özlediğim insanla beraber bi gölün içerisindeydik üzerimizde günlük kıyafetlerimiz vardı o yüzmeye başladı bende yüzmeye çalıştım ama su çok sığdı daha sonra tanımadığım bi evde bi odaya geçtik ve beni öptü bende utandı ve km ve sonrasında kimse görmesin diye kapıyı kilitlemeye çalıştım elinde bi anahtar vardı ve uğraştım kapıyı kilitlemek için ama bir türlü anahtarı kilde uyduramadık çsonuç olarak kapı açıldı ve tamamen farklı bir rüya gördüm orda da şiddetli bir deprem olduğunu hissettiniz etrafta hiç olumsuz bişey yoktu herşey yerli yerindeydi şimdiden ????????
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.