You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rüyamda büyü gibi birşey yapıldığını gördüm yorumlayabilirmisiniz

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar daha yeni üye oldum ve az önce gördüm rüyayı, uyandığımda birine anlatmak gereğini hissetim. Hemen yazıyorum.

Bir binanın önündeki merdivenlerde birilerini gördüm başlarındada silahlı bir adam vardı. Ordakilerin içinde bende vardım ve adama bakıyordum. Sonra bir papaz çıkıp gelerek böyle olmaz falan demeye başladı adam silahıyla otur işareti yaptı ve papaz oturdu. Sonra bir kadın geldi, sanki silahlı adamda o kadının gelmesini bekliyor gibi. Sonra kadınla birlikte annemde gelerek yanıma oturdu. Biz uzaktan kadını izlemeye başladık. Kadın birinin elini avuç açık şekilde eline aldı ve bir dua okumaya başladı. Sonra dua birden kadının takılması gibi bir duruma dönüştü "vevevekakakalalalalelekeke" sonrasında dua okuduğu kişinin kaskatı ve yüzü mosmor olarak yere yığıldığını gördüm. Sonra kasıklarımı sanki birşey sıkmaya başladı. Anneme dönerek anne çek ellerini dedim. Annem ben yapmıyorum ki birşey dedi. Dönüp kasıklarıma baktığımda gerçekten birşey yoktu ama birisi halen sıkıyordu ve kuvvetlenmeye başladı giderek. sonra bu şey ruhumu sıkmaya başladı ve ben çığlık atmaya başladım. sonrada uyandım.

Eğer yorumlayabilirseniz çok sevinirim, açıkcası bayağı bir ürküttü rüya beni.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-10-2014, Saat:08:21 AM, Düzenleyen: guzelindir.
Profesör
RE: Rüyamda büyü gibi birşey yapıldığını gördüm yorumlayabilirmisiniz
Böyle rüyalar gördüğün zaman uyanınca sol tarafina üç kere tükür.
Ve kimseye anlatma.

Korku filmi falan izledin mi yakın zamanda
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.