Ben ogrenciyim ruya ogrenci oldugum evde geciyor.
Ruyamda evliyim 2 cocugum var bir erkek bir kiz kucukler en fazla 6 yasindalar ikiside esimle tartışıyoruz surekli ama esim i gercek hayatta gormedim hic yani ilk kez ruyada goruyorum tanimadigim birisi. Her neyse bir gun tartismalarimizdan ben ayrilmak istediğimi söylüyorum. Cocuklarimi alip gidecegim onun icin hazırlık yapıyorum. O da disari da kapida bekliyor sonra ben cikacakken kapiyi vuruyor ben kapiyi aciyorum kimse yok. Kapiyi kapatmaya calisiyorum kapi hizla geri açılıyor ben bir kac kez korkarak deniyorum bunu daha sonra kapiyi kapatiyorum. Esim kapının onunden sesleniyor beni aldattigini biliyorum diyor (ruyada ben aldatma kisimlarini gormedim) neyse sonra kapiyi aciyorum yuzunu filan görüyorum onun bir uc harfli oldugunu anliyorum ve disari cikiyorum esyalarimla birlikte. Tam gidecekken samimi bir arkadasimiz beni bir sekilde kandırıyor ve kalkamı sağlıyor sanki birden hersey degismis ben hic birsey yokmus gibi esime sariliyordum. Bir gun sonra kendimi garip hissedip bir hocaya gidiyorum ve kapida gorevli birisi ustumu ariyor onu bir sekilde kandirip iceri giriyorum. İçeride bir hoca sohbet veriyor ve baya kalabalik 20 kisi filan var ama ilginc olani bir masa gibi birsey var birisi onun altinda gözleri acik dinliyor. Hoca sanki daha onceden beri bekler gibi tamam deyip sohbeti bitiriyor. Sonra odada 3 kisi kaliyoruz bir bayan geliyor iceriye. Hoca benim o masanin altina uzanmami soyluyor bende birseylerin ters gittiginin farkindayim. geçmek istemedigimi soyluyorum ama birden ayaklarim yerden kesilip sanki havada suzulerek oraya gidiyorum. Basimin altına Kuran'ı Kerim onun ustune dantelli bir bez koyuyorlar ve 2 elimi bacaklarimin arasinda tutmami soyleyip belimden bagliyorlar ama hafif bagliyorlar istesem acabilirim rahatca. Neyse onlar biz cikiyoruz biz gelene kadar dikkatli ol gibi birsey soyluyorlar burayi tam hatirlamiyorum. Bende ne zaman geleceksiniz diye soruyorum. Iftardan sonra geliriz diyorlar. Bu an korkacagimi anliyorum. Sag omuzumda yatarken sanki ruhen icimden birsey çıkıyor rahatliyorum gibi hissediyorum ama birsey benim yatış seklimi zorla değiştiriyordu odanın maneviyati birden gidip degisik desler duymaya basladim. Surekli besmele cekiyordum fakat elham okumak istedigimdr yatar pozisyonda oldugum aklima geliyor ve gunaha gitmemek icin okumuyordum. Birden odada bir ekran acildi görüntü. Bir dunya var ve dunyadaki her yer kirmiziya dönüsuyordu. Bende ahir zaman geldi diyordum. Odada bir varlık belirdi üç harfli sanirim bana birseyler diyordu ben zarar vermemesi icin sürekli besmele cekiyordum. Sonra odadan çıktım heryer aydınlık ve bir suru insan bana bakıyordu sürekli besmele cekiyordum korkudan ve uyandim ama gozlerimi acamiyordum sadece besmele cekiyordum. Bir sekilde gozlerimi actim ve soka girmis gibi 5 dk o sekil besmele cektim.