You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rüyada ihtilam olmak ile ilgili bir soru

Yeni Üye
Selamunaleyküm.
Bu sabah yarı uyur yarı uyanık bi halde olduğumu hatırlıyorum ama rüya gördüm.(Rüya gördüm diyorum tam olarak ne diyeceğimi bilmediğim için).Kısacası cinsi bi rüya gördüm ve uyandım.Az birşey ıslaklık vardı çünkü ben tam o sıralarda uyanmıştım.Bende bu durumdan şüphelendim içimde kalmıştır diye çünkü eğer içimde kalırsa abdest alsam bile cünüplüğüm geçmez diye biliyorum.Bu yüzden hiçbir video veya resime kesinlikle bakmadan mastürbasyon yaptım ama günah işleyip işlemediğim konusunda emin değilim.

Kusurma bakmayın pek anlatamadım ve biraz fazla açık oldu hakkınızı helal edin ama çok kafama takıldı saçma olabilir ama cevaplarsanız sevinirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Rüyada ihtilam olmak ile ilgili bir soru
Yaptığınız şey tam olarak haramdır rüyanız şeytani bir rüya zaten. gusül almanız yeterli olacaktı vesveselere göre hareket etmeyin..
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.