You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

rüyada horoz görmek

rüyada horoz görmek

General
rüyada horoz görmek
bugün sabah karşı bir rüya gördüm..tam hatırlayamıyorum ...ama belirgin olarak hatırladığım şu görüntü gözümün önünde

evimdeymişim pencere açık ve açık pencereden 3-4 tane horoz girmeye çalışıyor ..ben dışarı çıkarmaya çalıştıkça evin içinde kaçışıyorlar...içimden de bunlar tavuk mu horoz mu diye geçiriyorum..ama tombul iri ve tüyleri çok parlak horoz horoz diyorum ..bir tanesi yakalım simsiyah bir horozdu sırtından yakaladığım gibi pencereden dışarı fırlattım ...

evet yorumunuzu bekliyorum ....
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: rüyada horoz görmek
ah ah Reyyan burda olacaktı....asla bu rüyaya yorumsuz kalmazdı

Reyyyyaaaaannnnnnnnnn :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Noyan sen de az yorumcu değilsin; bence rüyanı kendine göre yorumlamışsındır,
bir daha yorum bekliyorsundur, öyle değil mi? Big Grin
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yaaaaa :D

tamam az buçuk yorumladım zehancım gülücük amasizin yorumlarınızla karşılaştırmak istiyorum ....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Sizin için pek kötü olmayan dikkafalı, uslu dursalar sesinizi çıkartmayacağınız zararsız gücünüzün yetebileceği yaramazlıklar olarak söyleyebilirim..zararsız bir rüya inş gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bence uyumadan önce biraz açlık vardı sizde, o yüzden bu rüyayı gördünüzgülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
En kısa zamanda mangal yakmalısın Noyan ,yoksa daha çok görürsün rüyaNda tavuğu horozu:+)

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.