You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rüyada Devlet Büyüğü Görmek - Bilgisi Olan Varmı ?

Acemi Üye
Gördüğüm rüyayı kısaca yazağım yorumlayan olursa memnun olurum.

Rüyamda devlet dairesi gibi bir yerdeyim iş başvurusu için mülakattayım. Etraftaki herkes bayan bana sorular soruyorlar bende hadislerle cevap veriyorum. İslam üzerine hiç bir bilgileri yok. Saç konusu açılıyor. Bir dönem Peygamber Efendimizde (S.a.v) saçını uzatmıştı diyorum. Benim bu şekilde cevap vermem herkesin çok ilgisini çekiyor o sırada içeri Recep Tayyip Erdoğan giriyor. Elini öpüyorum ve bende sizden ve Peygamber efendimizden bahsediyordum diyorum. Daha sonra uyanıyorum.

Yorum yaparsanız memnun olurum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Rüyada Devlet Büyüğü Görmek - Bilgisi Olan Varmı ?
Arkadaşlar çok teşekkür ederim cevap için eksik olmayın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Rüyada Devlet Büyüğü Görmek - Bilgisi Olan Varmı ?
öncelikle hoşgeldiniz, hayır olsun inş.
Cumhurbaskaninin kendisiyle konustugunu gören kimse, seref ve yükseklige nail olur.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.