You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

rüyada cin görmek ve dua okuyarak kovmak

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, yardiminiza muhtacim. İki gecedir kafayi yemek üzereyim. İlk gece rüyamda evimde bir cin ciktigini gördüm, hemen aileme seslendim hepsi geldiler ve dua okuyarak cini kacirdik, ikinci gece ben yalnizdim ve rüyamda sürekli cin vardi, ve ben durmadan araliksiz dua okuyordum. Nas,Felak,İhlas ve Fatiha. Kendi sesimi de duyabiliyordum dua okurken. Belki saatlerce,1000 tane dua okuyordum ve cin bana ulaşmak istese de bana ulaşamıyordu, kaçıp gidiyordu. Bu ne anlama geliyor? Lütfen biri yorumlanabilir mi? Tesekkur ederim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: rüyada cin görmek ve dua okuyarak kovmak
Sizin evin içine kadar girmiş sahtekar biri var ve sen onu ortaya cikaracaksin
Cin duzenbaz biri olarak tabir edilir çünkü

Allah rüyanı hayırlara çıkarsın
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.