You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rüyada 7 kere Bismillahirrahmanirrahim

Yeni Üye
Arkadaşlar dün gece saat 3'te kötü bir rüya gördüm. Daha doğrusu rüya mıydı bilmiyorum. Bilincim yerindeydi ve her şeyi gördüm. Akabinde o sırada tepemdeki ampül; çok garip gelecek ama ikiye ayrılıp kedi gözü gibi oldu ve ardından kedi suratına büründü. Bundan sonra ayaklarımın olduğu kısıma birinin yerleşmeye çalıştığını farkettim ve ardından korkup 7 kere "Bismillahirrahmanirrahim" dedim. Derken kendimi uyanık gibi hissetmiyordum ama... Annemede 4 kez bağırdım, lakin sesim çıkmadı. 3'ü 1 geçeden sonra sabah 7'ye kadar uyuyamadım. Yorganı tepeme çeksemde korkmuştum. Bu rüyanın ne anlama geldiğini bilen biri yorumlayabilir mi? Karabasan olma ihtimali var mı? Yaşım 23, teşekkürler...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Rüyada 7 kere Bismillahirrahmanirrahim
cevabı okuyacakmısın bilemiyorum ama 1 mesajla kaybolan üye gülücük

ağırlık basmıs--karabasan ...herkese olan şeyler
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.