You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rüya tabiri nolur söyleyin be abilerim ablalarım

Yeni Üye
Abilerim ablalarım bugün rüyamda anneannem beni dövüyordu bende hemen evin dış kapısından kaçıyordum peşimden geliyordu merdivenlerden kaçtım bende yalan yok ben çok küfür eden biriydim küfür etmemi söylerdi Allaha şükür hayatta bu arada üstüne alınma canım nenecim derim bende ona hep beni çok sever bende onu çok severim ama işte bu küfürü hiç istemezdi internetten RÜYA TABİRLERİNE baktım kimisi makam mevki diyor kimisi farklı diyor bir bilgili nolur yardım etsin ben polis olmayı isteyen biriyim Allahın izniylede çabalıyorum lise 1 e gidiyorum 6 yaşımdan beri istiyorum 9 senedir bu hayalle yaşıyorum acaba bunu mu belirtiyordur bu arada başka bir forumda anneannen sizden uzaktamı yaşıyor demişlerdi hemen üst katta oturuyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Rüya tabiri nolur söyleyin be abilerim ablalarım
teyzem, dövmek güç vermektir der. belki onun desteğiyle ve gayretinizle bu dileğinizi gerçekleştirirsiniz.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-08-2017, Saat:04:49 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.