Rüyamda bir hastane odasındaydım ve hasta yatağında biri yatıyordu karşısındada 7 taneden az yada çok sandalyede oturan simsiyah suretleri olmayan kişiler vardı durmadan yatan kişiye Allah diyorlardı ama ben hem o kişilere hemde yatan kişiye bakamadığımdan dolayı yüzünü falan göremiyordum zaten yatan kişiye bakamama sebebim çok nur saçmasıydı gözlerimi ona getirmeye çalıştığımda çok acıyordu o yüzden getiremiyordum sonra bende ilk başta yanına yanaştım fakat yine yüzümü ona doğru çeviremediğimden göremedim tabii sonra bir soru sordum ve soruma karşılık olarak b unasıl soru onlarıda cennette bir yere koyarız dedi daha sonrasında ise bende o tam yanında boş bulunan sandalyeye oturdum o sıradada uyandım zaten lütfen acil yorumlarmısınız. Yaşımın çok küçük olmasından sebep aşırı korktum sonuç olarak Allah zamandan ve mekandan münezzehtir ve hiçbirşeye benzemez onu benzetmiş mi oluyorum ?

Not: Rüya tabiiri için illede bu soru lazım diyorsanız soruyu ifşa etmek istemedim eğer rüyayı değiştirebilecek bir soru ise özelden yazabilirim. Teşekkürler.