You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rüya Gördüm Yardım Edin

Rüya Gördüm Yardım Edin

Yeni Üye
Rüya Gördüm Yardım Edin
Selamun aleyküm ben bir rüya gördüm ve rüyamda Allah'ı gördüm ama rüya tabirlerinde okuduğumda çok farklı şeyler okudum ve bir an içerisinde korkuya kapıldım. Yaşım fazla büyük olmadığındada korkuyorum namazımı kılmaya çalışıyorum , Allah'a şükür sofiyim fakat çok vesvese vuruyor bana belkide o yüzden gördüm bu şekil bir rüya ama ben size anlatayım siz yorumlayın İnşAllah ;

Rüyamda bir hastane odasındaydım ve hasta yatağında biri yatıyordu karşısındada 7 taneden az yada çok sandalyede oturan simsiyah suretleri olmayan kişiler vardı durmadan yatan kişiye Allah diyorlardı ama ben hem o kişilere hemde yatan kişiye bakamadığımdan dolayı yüzünü falan göremiyordum zaten yatan kişiye bakamama sebebim çok nur saçmasıydı gözlerimi ona getirmeye çalıştığımda çok acıyordu o yüzden getiremiyordum sonra bende ilk başta yanına yanaştım fakat yine yüzümü ona doğru çeviremediğimden göremedim tabii sonra bir soru sordum ve soruma karşılık olarak b unasıl soru onlarıda cennette bir yere koyarız dedi daha sonrasında ise bende o tam yanında boş bulunan sandalyeye oturdum o sıradada uyandım zaten lütfen acil yorumlarmısınız. Yaşımın çok küçük olmasından sebep aşırı korktum sonuç olarak Allah zamandan ve mekandan münezzehtir ve hiçbirşeye benzemez onu benzetmiş mi oluyorum ? Sad

Not: Rüya tabiiri için illede bu soru lazım diyorsanız soruyu ifşa etmek istemedim eğer rüyayı değiştirebilecek bir soru ise özelden yazabilirim. Teşekkürler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Rüya Gördüm Yardım Edin
Allah hayra çıkarsın rüyanızı,rüyalarınızı hayra yorun,
her rüya ile amel edilmez demiş büyüklerimiz
Rabbim gönlünüze ferahlık versin ,SERİN OLUN İNŞALLAH
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Rüya Gördüm Yardım Edin
Gördüğünüz rüyayla benzetmiş olmazsınız merak etmeyin korkacak bir durum yok.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.