You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rüya da deprem olması

Rüya da deprem olması

Acemi Üye
Rüya da deprem olması
Arkadaşlar rüyamda deprem oldugunu hissettim sallandıgımı hissettim fakat evler yıkılmadı sadece sallandık bu neye işarettir?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Rüya da deprem olması
sizi sarsacak ( maddi yada manevi) bir duruma alamet bu rüya
ama çok etkili olmayacak....

bide şu var
burdan yine yazayım ( hocalarımızdan öğrendiğim kadarıyla biliyorum bende)
uyandığınızda kendinizi kötü hissettiğiniz rüyaya gördüyseniz sol tarafınıza üç kere tükürüp Allaha sığının.
ve her rüyayı herkese anlatmayın.
çünkü rüyalar nasıl yorumlanırsa öyle çıkar.
burda anlattığınız için bende bildiğim kadarıyla yorumluyorum...
çok kötü hissettiğim rüyaları da yorumlamam...
ve şuda var
rüyalar bir mesaj içerseler de rüyalar insanı bağlamaz
yani o rüya illa çıkacak diye bir şart yoktur
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Rüya da deprem olması
Bazen bende butür rüyalar görmekteyim. Ne zaman görsem tüm halkımızı ilgilendiren bir olay ortaya çıkmıştı. Allah hayırla getirsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.