You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
rüya
Selamün aleyküm yeni üyeyim buraya mı açmam gerek konumu bilemedim.Gerçekte kızımın geniz eti ve bademcik ameliyatı için karar aldık 2 gün sonra ameliyat olacak henüz 3 yaşında ama annelik iç güdüsü ile tereddüt ediyorum.Gece yatmadan istihare namazı kılmadım ama Rabbim bu ameliyat hakkımızda hayırlı mı değil mi bana anlayacağım bir rüya göster diye dua ederek uyudum.Rüyamda kızım ile bir tuvaletteyiz başka biri tuvaleti kirli bırakıp çıkmış kızımda başkasına ait o kakayı eline almıştı bende kızıyordum ellerin kirlendi diye,temizlediğimi hatırlamıyorum .Rüyamı yorumlayacak biri var mı acaba tedirgin olduğum için mi böyle bir rüya gördüm şeytanı bir rüya olabilir mi.Cevap verirseniz çok mutlu olurum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: rüya
merhaba,

rüyanızı yorumlamıyorum.
ancak kesin bir şekilde ameliyat kararı alınmışsa,(ameliyat tan terchihen bir gün öncesinde) kızınız için sadaka vermenizi öneriyorum.

geçmiş olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-02-2019, Saat:04:36 PM, Düzenleyen: blue.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.