You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rusya’ya tarihin en büyük siber saldırısı!

General

Türk hacker Skorsky ve ekibi, Türkiye’ye yönelik siber saldırılara, Rusya devlet sitelerine ve Türkiye aleyhinde haber yapan Rus internet sitelerine tarihin en büyük saldırısını gerçekleştirerek cevap verdi.

Sosyal medya hesaplarından açıklama Türk hacker Skorsky, ekibiyle birlikte cuma günü başladıkları tarihin en büyük siber saldırısında, önce Türkiye’yi kendi gazetelerinde defalarca tehdit ettiğini belirttiği "http://sputniknews.com/" ve "http://sputniknews.ru" adreslerini, ardından da "gov.ru" uzantılı siteleri hedef aldıklarını ifade ederek, "Sitelerini defalarca erişime kapattık. Mail yazışmalarını ele geçirdik. Siteler DDOS saldırıları ile çökertilmiştir. Aynı zamanda Rus ulusal güvenlik merkezi sitesini, savunma bakanlığı ile Rus istihbarat merkezinin sitelerine saldırı yaptık. Siteler yavaşladı ve girişlerde sıkıntılar çıkıyor. Bazı gov.ru uzantı sitelere ise index attık, site mehter marşları ile açılıyor" dedi.

"ONLAR GİBİ HALKI MAĞDUR EDECEK SALDIRILAR YAPMIYORUZ"

Saldırıların kesintisiz sürdüğünü ifade ede Türk hacker, "Biz işgal değil, fetih yapıyoruz. Onlar gibi halkı mağdur edecek saldırılar yapmıyoruz. Bankalar, hastaneler, vakıflar vb gibi siteler serverlar hedefimizde değil" dedi.

Skorksy, Türkiye’ye yönelik saldırılara misliyle karşılık verdiklerini, vermeye devam edeceklerini de ekledi.

basından
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: Rusya’ya tarihin en büyük siber saldırısı!
Bunlar Türk hackerler filan değil, MİT'e bağlı bir dijital ekip. Kendilerini hacker olarak adlandırarak gülünç duruma düşüyorlar. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Rusya’ya tarihin en büyük siber saldırısı!
Uzun yıllar önce, bir hack sitesinde üst seviyeye yakın bir görevde çalıştım. Görevim, forumda konu açmaktı yani sağlık-spor-tarih vb. paylaşım. Bahsi geçen sitede, gizli bölümler var her kademeden üyelerin göreceği. Mesela normal üyelerin göremeyeceği ama benim kadememden dolayı görebildiğim gizli bölümler vardı. Sitenin üye toplantıları olurdu, onlara da katılırdım. Gerçekten çok bilgili ve çeşitli meslekten insanlar ile tanıştım yine kıdemli üyelere özel toplantı salonunda. Boş insanlar değiller, siber alemde Türk Hack Grupları oldukça güçlü. Hani yabancı bir firmanın site bilgilerini ele geçirip paylaştıkları(özel bölümde) olmuştu. Ben de demek için admin girişi yapmıştım harbiden el koymuşlar bir firmanın sitesine, admin şifresi ile kullanıcı adı bendeydi ama işlem yapmamıştım...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.