You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ruhlardan, Uzaylılardan Mesaj Alma Aldatmacası

Cezalı Üye
Yalan, yanlış, ifrat, tefrit ve zırvalıklar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-09-2015, Saat:07:11 AM, Düzenleyen: alpi.
Yönetici
RE: Ruhlardan, Uzaylılardan Mesaj Alma Aldatmacası
Yukarıda yazan yalan, yanlış, ifrat, tefrit ve zırvalıklar silinmiştir. Sen çok zeki bir cin olmalısın. Zakir bey nedir amacın dünyayı ele geçirmek mi? anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Çok da bişe kaçırmadın zırvalıklar işte.Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Bundan şunu anladım;

Konunun başında hekes tarafından bilinen bir konudan delilleri ile birlikte bahsedilir, bu şekilde güven kazanılır. Arkasından zehirli oklar atılarak saçma sapan hiçbir dayanağı olmayan şeyler anlatılır kimse inanmasa bile şüphe bırakılır.

Bu şekilde insanların akidevi konularda şúpheye düşmesi sağlanır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Hadi ruh neyse de, uzaylı meselesine çok gülüyorum ben. Neymiş, uzaydan bir mesaj gelmiş, üzerinde DNA resmi falan varmış. Komik işte, ne denir ki?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Zakir bu konu hakkında, kaynak sitesi ve malum şahıs hakkında bir mesaj daha yazarsan banlanacaksın bilgine.

Konu kilit.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.