You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
ROKA

Roka Bitkisi: Kokulu bir bitki olan roka, C vitamini açısından oldukça zengindir. Ayrıca, K ve P vitamini ile çeşitli mineraller içerir.

Rokanın Faydaları: Roka iştah açıcıdır. Mideyi kuvvetlendirir ve hazmı kolaylaştırır. İdrar söktürücüdür. Karaciğere faydalıdır. Karaciğer ağrılarını giderir, kanı temizler ve sarılığı keser. Uyarıcıdır. Vücuda kuvvet verir. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Cinsel gücü ve isteği arttırır. Öksürüğü keser. Vücuttaki zararlı maddelerin vücuttan uzaklaştırılmasına yardımcı olur.

Roka Nasıl Kullanılır? Rokanın yaprakları, kökü ve tohumları kullanılır. Kökünden ve tohumlarından baharat üretilir. Baharatı yemeklere güzel koku ve tat vermek için kullanılır. Yapraklarının ise salatası yapılır
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: ROKA
Çok sewerim rokayıı mümkünsee betülcüm bana gelirkenn bi demet alıwer:D:D
Saol canımmm
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: RE: ROKA
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok sewerim rokayıı mümkünsee betülcüm bana gelirkenn bi demet alıwer:D:D
Saol canımmm
tamam cabım çiçek yerine roka getiririm sanahahahagülücük)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: ROKA
Rokanın salatasına bayılıyorum harika oluyo,faydalıymış üstelik yemek lazım.
Teşekkürler...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
rokayı severim her pazar alışverişine gittiğimizde alırız evde ayrı bi yeri vardr bizim için her zaman önem arz eder rokahahahahahahaaSmilegülücükhahahahahahaaSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
QuEeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok sewerim rokayıı mümkünsee betülcüm bana gelirkenn bi demet alıwer:D:D
Saol canımmm
tamam cabım çiçek yerine roka getiririm sanahahahagülücük)

hııhhhböğğgülücükböğğgülücüksanki kaç kere çiçek getirdiysee
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BIZDE ROKAYA COK DEGER WEREN AILELERDENIZ

BIZIM EWDE ROKASIZ HAYAT KUTUP AYISIZ COLE BENZER :D

Allah seniikihkihkihgülücük
Bu arada hoşgeldin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bende rokayı çoooooooook seviyorum...off şöyle bi limon sıkıcaksın...yumurtanın yanına kahvaltıda bayılırmgülücük gülücük
Elif, Lam, Mim. Günahkar titrek ellerim,

'Elif Elif ' diye diye senden seni isterim,

Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.

İki elif miktarı uzat acılarımı, Ne gelirse senden boynum kıldan ince,
...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.