Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Rızkı Artıran Etkenler
Rızkı Artıran Etkenler
Ne kadar çok tartışırsak, ne kadar çok fikir e görüşler ortaya çıkarsa.....
Bilgimiz o kadar artar hatalarımızı düzeltebilme imkanı doğar...
Tartışmaktan, münazara etmekten fikirlerimizi söylemekten
yazmaktan hiç çekinmeyelim....
ANCAK......
Karşı fikirlere mutlaka saygı gösterelim....
Ortamda sadece fikirler karşı karşıya gelsin...
FİKİR TARTIŞMASI YAPARKEN ŞAHSİ E KİŞİSEL ELEŞTİRİLERDEN MUTLAK OLARAK KAÇINALIM....
CÜMLETEN SELAMLAR......
Bir kez gönül yıktın ise , Bu kıldığın namaz değil
o yüzden benim görüşüme göre yeterince yazıldı söylenmek istenenler söylendi...bu kadarı kafii dir...Hayırlı akşamlar...
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
konuya yorum yazan kimsenin fikri size dogru gelmiyor...benim kendimce yaptıgım açıklamaının alıntı yaptıgınız bölümüne katıldıgınızı zaten bir önceki sayfada yazmıştınız...fakat bu konuda veya başka konuda olsun uyduruk şeyler, yada bunlar yanlıştır diyerek konuya yorum yapmak daha sonrada herkesin fikrini söyleyip yorum yazdıgında da hemen hemen hepsine karşı çıkmanızdan bahsettim...
Biraz iyi tarafından bakmalı, sert, kesin, ve sanki münakaşaya dönüşmeye her an musait şekilde yazılmamalı yorum yapılmamalı...benim fikrim bu...dedigim gibi bahsettiğim kendi fikrim değildi...genel olarak bahsettim...bu konuda olsun başka konularda olsun yada şöyle diyeyim...özellikle size uymayan yanlış buldugunuz konuları seciyor gbi bir izlenim bıraktınız bende...koskoca bir forum. bir sürü konu ve size uyan dogru olan hiçbir konu yokmu ki domuz eti ve bu konuya karşı olugunuz için sadece buna yorum yazıp konunun yanlışlıgını düşünüyorsunuz...benim açtıgım konuyu dogru buldugunuzu yazmışsınız ordan da tşk ettim tekrar da edeyim...ama dedigim gibi özellikle yanlış oldugunu düşündüğünüz konulara yorum yazıyor olmanız, size karşı biraz değişik düşünceler uyandırdı bende bunuda söylemek istedim...
bu konuya başka cevap yazmayı düşünmüyorum...eger devam etmek isterseniz hakaret boyutuna gelmedikten zaten sonra saten devam edilebilir...ben kafii miktarda uzatıldıgını ve bir sonuca varılamamdıgını görüyorum...
Sabah şerifleriniz hayr oLsun...
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi