You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Reyyanın Salata Tarifi :D

Profesör

[Resim: jfxls3.jpg]
[Resim: 2z538z6.jpg]

İçine ne koydum: Tongue
2 tane havuç
1 orta boy kara lahana
4-5 kaşık zeytin yağı
1 tane limon suyu
2 kaşık yoğurt üzerini süslemek için

Nasıl yaptım :Tongue
önce lahana ince ince kıyılır.Tavaya zeytin yağını koyup kıydığımız lahanalarıda ekleyip yumuşayıncaya kadar kavurulur.Havuçlarıda temizleyip rendeledikten sonra pişen lahanaya eklenir ve beraber kavurulur.limon suyuda pişerken üzerine eklenir havuçlarda yumuşayıncaya kadar kavurmaya devam edilir,ve pişince tabağa alıp süsleyip yada süslemeyip Tongue yenilebilir ...

Afiyet olsun...Smile
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: Reyyanın Salata Tarifi :D
ama sen reyyan degilsin ki :D reyhansin Big Grin konuyla alakasi yok ama dikatimi cekiştirdi kahkaha

salataya gelince o salata mi :s Big Grin malzemeden calmişsin pek ceşit yok ifade ama yerim yinede ziya(n) olmasin Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
reyyan verdiyse yenir kardeşim

kız anlıyo yemektenTongue
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
teeesüf ederim reyyyyyhannnnn :hııh:p daha önce neyi beceremedim ki bunu da beceremezsin diyosun :hııh:p alti üsü bi salata dogra koy tabaga tuzunu biberinide koy oldu işte Big Grin abartiyosunuz bazen bu salaa ve yemek işlerini kahkaha tek yapabildiginiz buysa çok iyi Tongue devam edin....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kısmet belki bir gün biyerlerde fırsatımız olur bir ikramlık aslında gerek yok ikrama küçük bir tebessüm yeter insana dimi...
: ))
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.