You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

RENKLI PATATES SALATASI

RENKLI PATATES SALATASI

Im Not NormaL
RENKLI PATATES SALATASI
RENKLI PATATES SALATASI
1 Kg.Patates
2 Adet Havuc
Tuz-Karabiber
Zeytinyagi-Limon
1Demet Taze Sogan-Dereotu

Patatesleri hasladiktan sonra catalla iyice ezin. Pure haline getirdiginiz patatesleri üc bölüme ayirin. Ilk kismina rendelenmis havuc, ikinci kismina ince kiyilmis maydanoz veya dereotu ve yine ince kiyilmis taze sogan ekleyin. Ücüncü kisim sade kalsin. Bunlarin herbirinin icine tuz, limon, zeytinyagi koyarak tadlandirin.(damak tadina göre arzu edilen miktarda) Cam bir kaliba, kenarlari kaliptan tasacak sekilde stretch yayarak, bu karisimlari sirasiyla ,kat kat olacak sekilde ve üzerlerine bastirarak döseyin. Stretch'in üzerini kenarlarini ice cevirerek kapatin. Bir gece buzdolabinda bekletin. Kalibi ters cevirerek salatanizi zeytin ve maydanoz yapraklari ile süsleyerek ikram edin.
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: RENKLI PATATES SALATASI
sağol ismail
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
bir ara çok yapıyodum bunu güzel oluyor gerçekten ben 4 renkli yapıyodum ama birazda pancar ekliyodum ben kırmızı oluyodu tavsiye ederim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Im Not NormaL
dogru diyon reyyan oylede guzel olur zaten salataya tat veren şeklidir bunu unutmayın
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Hani fotoğrafı yeme bn bunu!... Ayrıca yanında insan bi çay yaparTongue Şaka Şaka...
Maşallah çok güzel yapmışşsın... eline sağlık.:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.