You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

هل أنا حقاً أنا ؟
Relax Ol!
Ezberlemek isteyenler için arapçasını latin harfleri ile kodluyorum. Ezberlemenizi tavsiye ederim..

Kays İbn Hazm rivayet ediyor:

Bir adam Resulullaha aleyhissalatu
vesselam'a geldi. Onun önünde durdu. Böylece Onu bir titreme aldı. Bunun
üzerine Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem dedi ki ;

hevvin aleyk: Relax ol!

fe inni lestu bimelik: ŞÜPHESİZ BEN BİR KRAL DEĞİLİM!

enabnumraetin min kureyşin: kureyşden bir kadının oğluyum...

kânet te'kulul kadîd:
kuru ekmek yiyen..

''Rahat Ol! şüphesiz ben bir kral değilim ben (sadece) kuru ekmek yiyen kureyşden bir kadının oğluyum!''

Kendilerine tazim ettiren hocalara,liderlere,şeyhlere de bir gönderme yapmış olalım! gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Relax Ol!
peygamberin bulunduğu meclislere gelen ve onu önceden görmemiş yabancıların da o mecliste onu tanıyamadıkları, "hanginiz muhammed" diye sorduklarını biliyoruz. yani peygamberimiz muhammed toplumunun üstünde bir yaşam tarzı tutturmuş değildi.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Allah razı olsun abi.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
öyle de yazıyor zaten soruyu şöyle sormalıydın neden bir de ''relax ol'' diye yazdın? bu soruya cevap vereyim. biz kendi aramız da bazı kavramlar kullanıyoruz bu kavramlar ingilizce, arapça ya da ispanyolcadan girmiş kelimeler olabilir, bunun bir tezahürü.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.