You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Reklam arasında kayıt devam edince gizli plan ortaya çıktı

Uzman
19 Mart akşamı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu programın reklam arası görüntüleri internet sitelerinde yayınlandı. Nahit Duru, Kılıçdaroğlu'na yeterince yer vermediği gerekçesiyle Doğan Grubu için "p.şt." diye hakaret ederken, Kılıçdaroğlu bu sözleri "Tabii tabii" diyerek onaylıyor. Duru, aynı görüntülerde Mehmet Haberal'ın kendisine AK Parti'nin Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana gibi illerde oyunu azaltmak için her yola başvurma talimatını verdiğini ifade ediyor. Görüntülerde Saadet Partisi adaylarının neden bu kadar çok kanalda misafir edildiklerinin izahı da yapılıyor. Nahit Duru, bu konuda şu ifşaatı yapıyor: "Haberal... bana şu talimatı verdi. Bunların (AK Parti'nin) oyunu azaltacak ne 'p.şt'luk biliyorsan hepsini yap dedi. Dedim ki hocam, biz adamlarımızı çıkaracağız, ama esas Saadet'i (Saadet Partisi'ni) çıkarmak lazım. Niye dedi. Dedim bunlardan CHP'ye oy 1 gidecekse Saadet'e 3 gitme ihtimali var. Çıkarabilir miyiz misin, dedi. Dedim ki Ertan Yülek'i tanıyorum, konuşurum çıkarırız dedim. Ertan abiye açtım telefonu. Saadet Partisi'nden istediğim adamı genel başkanlarını dahil getirdim, buraya getirdim. Ve 1.000'in üzerinde SMS geldi Saadet Partisi Genel Başkanı'na. Ve ben inanıyorum ki en az bir puan artırdı." Kanal B Genel Müdürü Nahit Duru ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçen şok diyaloglar şöyle:

Haberal talimat verdi: Bunların oyunu düşürmek için her 'p.şt'luğu yap

Nahit Duru: Size 1,5-2 dakikalık bir haber ayırsalardı; o Doğan Grubu da dahil... Şu anda siz kafa kafaya gelmiştiniz.

Kemal Kılıçdaroğlu: Evet.

Duru: Önümüzde daha bir hafta-10 gün zaman var. Bu, o süre içerisinde de geçerdiniz. Ama bunlar p.şt. Çok ciddi söylüyorum ve çok ciddi derecede üzülüyorum.

Kılıçdaroğlu: Tabii.. Tabii...

Duru: Şimdi, Haberal... Haberal... bana şu talimatı verdi. Dedi ki, ne yaparsan yap... Ne yaparsan yap...

Kılıçdaroğlu: Evet.

Duru: Bunların (AK Parti'nin) oyunu azaltacak; Ankara, İstanbul, İzmir, Adana'nın oyunu artıracak ne 'p.şt'luk biliyorsan hepsini yap dedi. Dedim ki hocam, yani biz tabii bu adamlarımızı çıkaracağız, ama esas Saadet'i (Saadet Partisi'ni) çıkarmak lazım. Niye dedi. Dedim bunlardan CHP'ye oy 1 gidecekse Saadet'e 3 gitme ihtimali var.

Kılıçdaroğlu: Evet.

Duru: Çıkarabilir misin dedi. Dedim ki Ertan Yülek'i tanıyorum, konuşurum çıkarırız dedim. Ertan'ı ben de tanıyorum dedi. O zaman siz konuşun dedi. Haberal da tanıdığını söyledi.

Kılıçdaroğlu: Ben de tanıyorum.

Saadetlileri programa çıkardım; oylarını artırdım

Duru: Ertan abiye açtım telefonu. Saadet Partisi'nden istediğim adamı genel başkanlarını dahil getirdim, buraya getirdim. Ve 1.000'in üzerinde sms geldi Saadet Partisi Genel Başkanı'na. Ve ben inanıyorum ki en az bir puan artırdı.

Zaman
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Reklam arasında kayıt devam edince gizli plan ortaya çıktı
AKP-CHP Kavgasının neden olduğunu iyi çözememişseniz,meseleye çözüm getiremezsiniz.Ergenekon mevzusunda da aynı şeyler söz konusu.

Bugüne kadar CHP zihniyeti devlete hâkim idi.İster iktidar isterse görünmez iktidar(...) olarak.

Ama AKP iktidarıyla herşey değişti.Diğerlerinin bile yapamadığı tahrifat maalesef bu iktidarla gerçekleşti.Siyasette sonuna kadar tavizkarlık[Irak'a giden sortilerin yolunu açma gibi],ekonomide imfye teslimiyet ve bunun sonucunda IMFnin verdiği ödevlerin harfiyen yerine getirilmesi[üretimde,tüketimde,maaşların ödenmesinde vesair],hukukta AB nin dediğinden başka bi stratejisi olmayan hatta parti kapatmalarla ilgili kanunları değiştirmede bile dik durmayışı,ahlakta çöküntü ve bunların dejenere olmasında sağladıkları katkılar bu iktidarla oldu..

CHP yıllar öncesinde bu kadar iyisini(!) yapamamıştı...

Kur'anı yasaklamıştı ama Kur'andaki kafirlerle olan ayetleri milli eğitimin din kitaplarında sansürlememişti.

Kafir anladı kafaya vurmakla bu işlerin olmayacağını...
Bunun için dünyada da Türkiyede de stratejisini değiştirdi.

Amerika abi televizyonun kumandasını artık AKP ye verdi.Şimdi onun dediği olacak.Çünkü o emirleri daha çabuk ve etkili biçimde yerine getiriyor.

CHP de denize düşen yılana sarılır misali,kaybettiği koltuk ve iktidarın acısıyla güya siyasi taktik icabı bize yaklaşıyor...AKPyi böyle ekarte etmeye çalışıyor.

Herşey kayıkçı kavgası...

Ben daha iyi soyarım,çalarım davası...

Bush saldırgandı,serseri idi..Obama daha yumuşak,diyalogçu...Ama neticeyi göreceğiz,Obama İslam alemine daha çok zarar verecek..

BUSH-OBAMA benzetmemi,bu ikisine uyarlayabilirsiniz.

Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
çözüm nedir ?
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Degerli byxalix Kullanicisi Mar 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.