You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Reklam Afişleri: Muhafazakar Kesimer İçin

...Revan...
Selâmün aleykum.Yazacaklarım bu bölüme mi ait hiçbir fikrim yok. Ama şunu belirtmeliyim ki ben ne yazıyor isem önce kendi nefsime sonra herkese.
Tesettür en büyük sorunumuz oldu. Hayır ben artık gördüklerime tesettür bile demiyorum. Bir yerde ben de eksiğim. Tesettürü okulun kapısından girdiğim zaman askıya aldığım oldu ki bu durum hala devam ediyor. Bu saçı açmak değil. Pantolon giyerek ve üstüne ferace veya Pardesü giymemek.
Onca yazılar yazılıyor, atıflarda bulunuyor daha da ilerisi ya seni iğneliyorlar. Hadi tüm bunları geçtim. Tesettür ayeti bu kadar mı insanı sarmaz. Bu kadar kör bu kadar nefsine düşkün olur mu bir insan anlamıyorum.
Etken neydi? O muhafazar kesime diye reklam yapan firmalar mı? Bir tesettürü insan hayatını iki üç ferace ile idame ettirebilecek iken daha çok kıyafet daha renkli kıyafetler diye gönderme yapan reklamlar mı? Esarplarımız omuzlardan aşağı düşmesi gerekirken boyunda kalıyor. Eşarpların boyutu küçüldü. Yetmedi olaya bir de deve hörgücü ekleniyor. Hani tesettür dikkat çekmemekti. Üzerimizde tüm gözler. Bu seni rahatsız etmiyor mu?
Çek artık gözlerini şu reklamlardan. Girme şu internet sitelerine. Bunlar modern olmak değil. İnsanların gözüne girme. Modern görüntüsü filan vermeye çalışma. Öyle mi olduğunu düşünüyorsun. Değilsin işte. Modernlik görüntü mü? Sen ne kadar düşünebiliyorsun bir söylesene? Başkalarının ağzına sakız oluyor yetmedi tesettürünü yaşayanlara laf getiriyorsun. Onlarda inciniyor.
Yapma kardeşim. Kendini bu kadar aşağılama. İnsanların gözüne gireceğim diye Allah'ta olma. Allah'ı İncitme.
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Reklam Afişleri: Muhafazakar Kesimer İçin
ALLAH razı olsun kardeşim,güzel bir dertlenme olmuş ,derdine sahip çıkılması ,derdini dert edenlerin sayısının artması dileğimle
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.