You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

REFERANDUM DA OYUNUZ NE OLCAK VE NEDEN?

REFERANDUM DA OYUNUZ NE OLCAK VE NEDEN?

Acemi Üye
RE: REFERANDUM DA OYUNUZ NE OLCAK VE NEDEN?
Sonuna kadar HAYIR.!

İnadına HAYIR.!

Ölene kadar HAYIR !

Ölesiye HAYIR!.

Öldüresiye HAYIR!.

Ölümüne HAYIR!. gülücük

Neden hayır.

Hayır çünkü , içerdiği şey her ne olursa olsun, bunca yıldır böyle bir konuyu gündeme getirmeyen ve yıkılmak üzere olan bir iktidarın elindeki yegane aksiyon, bir hareketlilik olarak kaldığı, istismar edebileceği başka bir şey kalmadığından, "her doğru her yerde söylenmez" prensibi gereğince, normal şartlarda başka bir zamanda ve yerde evet denmesi gerekirken, şu Türkiye şartlarında bu yasaya HAYIR demek gerekmekte,

yasayı hazırlayanların asılması gerektiğini düşünenlere de ayrıca katılıyorum.

hayırcılara katılırken, evetçilere katıla katıla gülüyorum. Smile
Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-08-2010, Saat:11:24 AM, Düzenleyen: isra.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
bende gülüyorum :D :D

---
ivet gülücük
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
birçok şeyin değişmesi için EVET. yüzde 60 civarında evet bekliyorum inş hayırlısıyla çıkar
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Evet oyu kullanacağım sebebi ise 82 anayasasının çürümüş kokuşmuş sadece belli elitin tekelinde bulunmasından doğan sıkıntılar yüzünden çıkmaza girmesi ve ihtiyaçlara artık cevap verememesi mağduriyeti artırması darbe zihniyetine çanak tutması askeri vesayeti makul görmesi halkın iradesini göz ardı etmesi düşünceleri bertaraf etmesi ve bir sürü sebepler zinciri.. 2010 yılındayız değişim gelişim şart kitabına uyanların değil kitabına uyduranların müteşekkil olmuş durumdaki zihniyetin artık tarihe gömülmesi için Evet demek lazım..Hayır diyenlerin gerekçelerini de çok merak ediyorum partiye indirgenemeyecek kadar ciddi bir mevzu... particilik yapmayı bırakmak ülkenin geleceğini düşünmek lazım gelir... ileride çocuklarıma torunlarıma daha güzel bir ülke daha refah daha özgür bir ülke bırakmak için Evet... vicdanımla başbaşa kaldığımda vicdanen müsterih olmak için Evet... peki ya hayır diyenler ömür boyu vicdan azabıyla yanacaklar!!............
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
bende ılk kez sandıga gıdıyorum gülücük 18 yasından kucukken kafıda yazı yazıp atcam dıodum Big Grin ne yazcagımı tahmın edebılıosunuz artk gülücük
ama smdi evet gerekıyor gülücük
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.