You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Recm Cezası ve Kur'an ın Emri.

Recm Cezası ve Kur'an ın Emri.

هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Recm Cezası ve Kur'an ın Emri.
hepsi ispatlı zaten senin aklının alacağını sanmıyorum.. buarada sahabeler şeklinde yazarsan anlatım bozukluğu olur.. sahabe zaten çoğul bir kelime...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Recm Cezası ve Kur'an ın Emri.
Kuranda hz muhammed in arkadaşları övülmüştür , bende diyorumki peygamberimizin arkadaşlarından 4 halifenin hadis külliyatı varmı , bu önemli bir sorudur , sünniler 200 yıl sonra çeşitli insanların ağızlarından toplanan hadisleri kuranla bir tutarsa , şia nın da kendi hadis külliyatlarını doğru sayması elbette normaldir , aslında ikisininde hadis kaynakları hz muhamed in hak sözleri değildir , ondan dolaylı olarak gelen tarihi , rivayet sözlerdir , şia ve sünniyim diyen mezheblerin aslında tek temel birleşme kaynağı kuran dır , geri kalan şeyler ikisindede ,islam dininin temeli olamaz fakat güzel örnekler alınır içinden , deliliniz yok hiç birinizin , 4 mezhebin faydalandığı hadis külliyatını islamda temel sayarsam şianınkinide saymam gerekir çünkü hz ebu bekr in , osmanın , ali nin , ömer in külliyatı yok , 4 halifenin hadis külliyatını bekliyorum senden , sadece sünniyim diyenlerden değil bütün mezheblerden bekliyorum .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-02-2013, Saat:12:25 AM, Düzenleyen: e2828.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.