You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Recep Tayyip Erdoğan: " Ey sevgili "...Sezai Karakaoç

General

Mekanın cennet olsun sezai abi

Allah o ümidini kesmediğin rahmetiyle muamele etsin inşallah
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Recep Tayyip Erdoğan: " Ey sevgili "...Sezai Karakaoç
Duman dinleyip duman nikini alan dumanla yatıp kalkan birinin

Dava ruhunu sahiplenmesini beklemiyordum zaten ,şaşırtmadın.

inşallah bu zihniyetle toz Duman olmazsın
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
dava ruhu, ırak, iç edilen paralar, yıllardır süren oyunlar, kirletilen isimler, dava, cihad ama fisebilillah? ya da fi sebilit tağut?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Erdopanı mezhepsiz olmadığı için mi sevmiyorsun yoksa

şöyle kendi kendine hadisten ayetten hüküm verip büyük imamları tanımayan biri olsa tam mücahit olurdu dimi?

aklını hangi medya kuruluşu bulandırdıysa ona git

hangi operasyonlara kandıysan o operasyonları yapanlara sor

ama bildiğim bişey varsa şu coğrafyada dünyaya hükmetmiş Osmanlını zihinyetinin senin ve senin gibi düşünenlerle hiç ama hiçbir alakası olmadığıdır.
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeş cevap verenin verdiği cevapla ilgilenmek yerine tutup da kişiliğine sarmak akıllı bir tutum değildir, kaldı ki ben bu adama osmanlılık mezhep vs şeylerden dolayı değil islama düşman oluşu sebebi ile muhaliftim hala da öyleyim Allahın dini ile kılıflar altında mücadele eden cemaat yahut parti tağuttur bizim arayacağımız şey hakikattir bir grubun tuttuğuna bağlanmaya çalışsak buna layık kimse bile yoktur şu çağda.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
erdoğanı islam düşmanlığıyla suçlayabilecek kadar düşmüşsün fitnecilerin tuzağına

halbuki şu dine hizmet etme hususunda herkesin hatalı olduğu kadar erdoğan da hatalıdır diyebilmen gerekirdi Türkiye gibi müslümanların öz vatanlarında garip kaldığı bir ülkede

ama görüyorum ki erdoğandan önce asr-ı saadet iklimi vardı sanki ülkede de erdoğan geldi de Senetül hüzüne döndü birden ülke

.
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-01-2014, Saat:08:14 PM, Düzenleyen: Z4F3R_.
General
beni cemaat mantigina indirgediginden anlamadin, inşallah anlarsın

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yok senin öyle biri oldun aklımdan bile geçmedi öyle bişey de ima etmedim
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeş cemaati paralel devlet haline bizzat hükümet rıza gösterdi, bir suç varsa -ki suç bir ile kalmadı- 2 yapı da sucun ortağıdır. cemaat(gülen ve üst kadro) yıllardır kafir batıya hizmet ediyor bu yeni öğrendiğimiz bir şey değil fakat akp de Batı nın hizmetkarligini tam olarak sürdürdü hem de yıllardır. Daha çok kökü eskiye dayanan bu kirli ittifaki sorgulamak lazım, muslumanlari insafa sürükleyen bir ittifaktan bahsediyorum.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.